in

Grad Mostar uklonio veće količine otpada s „divljih deponija“ / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara, je u okviru svojih redovnih nadzora u predmetima odlaganja raznih vrsta otpada na javne gradske površine, identificirala određene lokacije na kojima je izvršeno nedozvoljeno deponiranje veće količine otpada, a što je pogodovalo  nastajanju „divljih deponija“.

Potom je komunalni inspektor svojim Rješenjima izdao naloge JP“Komunalno“ Mostar, za izvanredno čišćenje raznog otpada kao i građevinskog šuto materijala s predmetnih lokacija, u konkretnom slučaju uz most Franje Blaževića (Avijatičarski most), uz prometnicu od kružnog toka prema nekadašnjem Sokolu, te u naselju Kosor.

Foto:PR / Grad Mostar uklonio veće količine otpada s „divljih deponija“

 Komunalno poduzeće je postupajući prema nalogu Inspekcije već izvršilo čišćenje određenih lokacija ili je u tijeku postupka čišćenja.

Grad Mostar i gradska Služba za inspekcijske poslove poduzimaju kontinuirane aktivnosti na uređenju i zaštiti javnih gradskih površina te također ulažu napore u pravcu iznalaženja trajnog rješenja za problem „divljih deponija“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto:PR / Grad Mostar uklonio veće količine otpada s „divljih deponija“

Iz Grada ovim putem posebno apeliraju na građanstvo da fokus svoje pažnje usmjere ka sprječavanju ponavljanja  opisanih nelegalnih aktivnosti u gradu, da svojim prijavama ukazuju na neposredne počinitelje prekršaja ove vrste, kao i da vlastitim angažmanom sami sudjeluju u kreiranju ljepšeg i ugodnijeg okruženja, priopćili su iz Grada.                                                                          


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Manchester City i Real Madrid ovjerili put u polufinale Lige prvaka

SMESNO SA BALKANA 2021 KOMPILACIJA 6 (NOVO!)