in

Addiko Red Week – ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM!

Slatka-Tajna.Eu

Kredit bez troškova obrade i uz poklon u iznosu do 500 KM, duple su pogodnosti koje se mogu ostvariti u četvrtoj ovogodišnjoj Addiko Red Week specijalnoj ponudi u Addiko Bank Sarajevo, koja vrijedi samo u periodu od 12. do 16.04.2021. godine.

Svi postojeći i novi klijenti mogu podići Addiko Blic gotovinski kredit, u iznosu i do 50.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 10 godina, za svega 30 minuta, samo uz ličnu kartu a datum rate mogu uplaćivati 1, 10, 20 ili 25. dana u mjesecu, u zavisnosti od datuma prijema redovnih mjesečnih primanja.

“Nastojimo kroz naše promotivne akcije omogućiti klijentima posebne pogodnosti za korištenje naših proizvoda. Novčani poklon se do sada pokazao kao odličan izbor, te smo ovaj put odlučili klijente obradovati novčanim iznosom i do 500 KM, zavisno od visine kredita koji ugovore, uz dodatnu pogodnost u vidu troškova obrade koji su jednaki 0 KM“, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. I ovaj put, zahtjev za Addiko Blic gotovinski kredit je moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili emailom), online putem web stranice addiko-fbih.ba te putem zvanične Facebook stranice Banke Addiko Bank Sarajevo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Suzana Mančić očajna što je Lečić nije htio! uzalud su bile ORGANIZOVANE VEČERE: Na njegovoj je strani!

NAJLJEPŠI PERIOD: Albina Grčić se sprema za Eurosong uz dečka