in

ANNA FODER, FOTO MODEL I GLUMICA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Ne krijem čime se bavim

Slatka-Tajna.Eu

Briga me šta čaršija misli o meni, kaže kontroverzna srbijanska glumica i foto model Ana iz Loznice koja iza sebe ima više snimljenih erotskih i drugih filmova za odrasle koje snima pod pseudonimom Anna Foder.

Ova tridesetdvogodišnja ljepotica koristi sve atribute, sa kojima je obdarila majka priroda, da bude u centru pažnje javnosti. I to joj, kako sama kaže, i uspijeva.

-Ne krijem to sa čime se bavim. U odnosu na djevojke koje se tajno “krešu“ za sitne novce i dopune telefona ili pod firmom inostranog angažmana odu do Dubaia gdje daleko od puritanaca, zadovoljavaju svoju pohotu, ja ne krijem sa čime se bavim i zbog toga nikada nisam naišla na neprijatnost. Niko mi nije rekao da sam kurva, drolja i slično. Naprotiv. Pri susretu traže autograme i da se zajedno slikamo. Ne smeta mi to što me zovu porno kraljicom. Neki misle da je to uvreda za mene. Međutim, sramota ne izlazi iz gološavih fotografija i nagog tijela već iz prljavih riječi.

-U snimanje filmova za odrasle niko me nije natjerao niti je bila u pitanju neka socijana sitacija. Više ni sama ne mogu sjetiti kada sam izgubila nevinost niti znam broj onih u čijem sam zagrljaju bila. U mjestu gdje sam živjela bila sam na udaru ljubomornh žena koje su znale da sam spavala sa svakim od njihovih muževa. Oteti nekog muškarca od njegove supruge ustinu je nešto što mi je pružalo pravo zadovljstvo, govori Anna.

Nedavno je na Karibima, na vrlo egzotičnim lokacijama, snimila više filmova za odrasle za japansko tržište. Iako svijetom vlada pandemija Koronavirusa potražnja za novim poslovnim angažmanima joj ne manjka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Padnem u zagrljaj napaljenih kamermana

Pitamo je da li uživa u seksu tokom snimanja filmova ili to otaljava kao obični posao.

-U ovom poslu je teško bilo šta raditi ukoliko nema i ličnog zadovoljstva. Bez obzira na izgled, broj partnera i zahtjeve producenata o tome šta i kako treba raditi na setu, u većini slučajeva uživam. Istina, bude situacija kada partner ne uspije raspaliti pravu vatru u mom srcu pa onda, kad se reflektori ugase, padnem u zagrljaj nekom od napaljenih kamermana ili nekoj od drugih osoba uključenih u snimanje filma, kaže Anna Foder.

Piše: E.M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vecernja skola – Problem pijanstva i mjere

STIGLI REZULTATI VELIKOG ISTRAŽIVANJA: Sada je jasno koliko su kineske vakcine učinkovite protiv varijante P1