in

Javni poziv za učešće na akcelator program

Slatka-Tajna.Eu

Razvojna agencija Republike Srpske, u skladu sa Programom rada sa finansijskim planom za 2021. godinu, objavljuje javni poziv za učešće u akcelerator programu koji će se provoditi na području grada Istočno Sarajevo.

Akcelerator program će se provoditi u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu – OJ Ekonomski fakultet Pale, Zavodom za zapošlјavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradom Istočno Sarajevo, te opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo.

Akcelerator program namijenjen je početnicima u poslovanju zasnovanim na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode/usluge.

Poziv je otvoren za sve kreativne osobe koje planiraju započeti vlastiti posao na području grada Istočno Sarajevo, državlјani su Republike Srpske/Bosne i Hercegovine ili imaju odobren trajni boravak u BiH.

Kandidati se mogu prijaviti kao samostalni podnosioci ili kao tim. Poslovne ideje koje se odnose na trgovinu, ugostitelјstvo, igre na sreću, finansijsko posredovanje, neće biti razmatrane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Popunjen obrazac potrebno je dostaviti na e-mail: info@rars-msp.org  najkasnije do 19. aprila 2021. godine sa naznakom „Prijava za učešće u akcelerator programu“.

Više informacija o Programu na linku https://www.rars-msp.org/lat/zapocnite-vlastiti-posao-uz-podrsku-akcelerator-programa-6/

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Modrić i Pike u klinču: “Čekaš da plačeš?”

POTRESNA ISPOVIJEST MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: “Sve sam živo sahranio…”