in

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ: Moja veza sa Sanjom Kužet

Slatka-Tajna.Eu

Iako je korona mnogima poremetila planove, harmonikaš Aleksandra Sofronijević Sofra se potrudio da nastavi raditi. On je otvorio vrhusnki studio u kojem se već uveliko počelo raditi. Prva je počela snimati Aleksandra Prijović. On ističe da je sve po svjetskim standardima.

Krov nad glavom

Da li ste zadovoljni studijom?

-Jesam, konačno imam mjesto gdje ću ponuditi najkvalitetnije usluge. Bio sam vrlo pametan da sav novac štedim i da sebi obezbijedim krov nad glavom u Beogradu. Sav novac koji sam zaradio i dalje ulažem i u muzički studio, u produkciju koja će biti ozbiljan muzički centar. Aleksandra Prijović je bila prva, a nastavljamo dalje.

Koliko je korona poremetila planove?

-Kao i svima. Sve što je trebalo da se realizuje prošle godine palo je u vodu. Trebalo je da obilježim dvadeset godina od kada se profesionalno bavim muzikom. U planu je bio jedan zanimljiv koncert.

Kolika su podrška Žika Jakšić i Saša Popović?

-Deset sam godina dio Granda. Šansa koju sam dobio od njih dvojice ne može samo da se podvede pod reklamu. Naprosto, svi su mogli da vide šta umijemo moji muzičar i ja. Bili smo u fokusu kroz emisiju „Narod pita“, a onda kroz takmičenje. U emisiji „Nikad nije kasno“ smo pokazali da sviramo na svjetskom nivou sve vrste muzike. Bez Popovićeve i Žikine prilike moj bend i ja nikada ne bismo dospjeli gdje smo danas. Na tome ću im biti zahvalan cijeli život.

Da li biste uspjeli bez „Granda“?

-Bez podrške „Granda“ ništa ne bih mogao realizovati.

Koje saradnje pamtite?

-Sa Šabanom Šaulićem. Radili smo koncerte, privatne zabave, družili se u Krčedinu. Mi smo davali sve od sebe, svirali najbolje što možemo. On nikada nije imao zamjerke, bio je ponosan što je okupio mlade ljude i sjajne muzičare. Volio je da pjeva sa nama, jer smo mi davali pozitivnu energiju.

Da li je tačno da ste trebali sarađivati sa Draganom Mirković?

-Da, zvala nas je da sviramo njen koncert. Nismo mogli uskladiti termine jer smo već bili zauzeti. Nadam se da će biti prilike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Od koga ste najviše učili?

-O haromonici i muzici sam upijao od Bosanca i Kemiša. To su dva fantatstična muzičara. Sjajno je da takvi ljudi postoje i da su napravili neprolazne pjesme.

Da li vam se udvaraju pjevačice?

-Moram priznati da se udvaraju, onako potajno. Međutim, nisam se nikada prepustio, niti otišao dalje od kafa, dopisivanja. Ne volim miješati posao i privatne užitke.

Marija je sjajna

Koga je najlkaše pratiti na koncertima?

Mariju Šerifović jer je pop pjevačica, a sjajno pjeva narodnjake.

Kakvi su planovi?

-Samo da ova korona prođe i da se vratimo u normalu. Završavam master studije. Radim na tome da svoj studio postavim na noge i da to sve funkcioniše kako treba. Nadam se da će uskoro i naš album, ali sve po redu.

Nisam bio u vezi sa Sanjom Kužet

Jedan od tračeva je kako ste bili u vezi sa Sanjom Kužet. Šta je istina?

-To zaista nije istina. Povezali su nas jer smo se jednom pojavili istovremeno na jednom događaju. Ona je tada vodila loto, a ja sam snimao emisiju „Narod pita“. To je čista glupost da smo bili u vezi.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brazilska skrivena kamera – Kisa

Dodik: Covax je prevara, stiže nova pomoć Srbije / Bljesak.info