in

ONE SU KOPAČICE ZLATA MODERNOG DOBA: Brena, Karleuša, Dragana, Dara… znale su koga izabrati za partnera

Slatka-Tajna.Eu

Pohlepne, raskošne žene su egocentrične, dobivaju samo ono što žele. Apsolvirajući taj podatak i astrolozi su se pozabavili rješavanjem tih pitanja koji horoskopski znak od muškog roda je darežljiv, a koji nosi “zmiju u džepu“. To su oni škrti, stisnute šake.

Vole bogatstvo

Već pomenute djevojke, žene prilikom prvog spoja sa novim dečkom žele znati koji je znak u horoskopu. Pa to je smijurija, kažu sponzoruše. One svaki detalj biografije muškarca i imovinski status unaprijed znaju. Unaprijed, sa predumišljajem žele ih upecati. Nerijetko takve žene nazivaju “kopačice zlata” ovog doba, jer traže partnere koji nude bogatstvo i imovinsku egzistenciju a to je imperativ i većine pjevačica.

Lepa Brena je, recimo, znala koga da odabere za partnera i životnog saputnika. Bobu Živojinovića koji u to doba nije važio za bilo koga. Jelena Karleuša je znala sve o Bojanu Kariću, ali i o Dušku Tošiću. Ako se zadržimo na njenom suprugu fudbaleru nije da nema para. Tome se ponadala i Slavica Ćukteraš pa je isto odabrala fudbalera ne sluteći da neće moći pružati “pipke” dalje od kuće i porodice. Goca Božinovska se udala za čovjeka koji je krasio krimi milije, a imao i dubok džep i bogatstvo, isto kao i Ceca koja se udala za srbijanskog i svjetskog kriminalca.

Dara Bubamara poslije mnogih veza hvata “pilence“ koje ima raskošno “gnijezdo“. Mnoge, kažu, žele se osjećati ženom, da nije novac bitan a itekako vole bogatstvo, moć koje većina njih nije imala. Tu pitanje morala nema mjesta, dobrostojeći su džentlmeni, srednja klasa nikako a siromašni intelektualac ne dolazi u obzir. Zato kažu nisu samo starlete sponzoruše.

Tina Ivanović je ušla u vezu sa oženjenim Zvezdanom, pokojna Dolores Lambaša se vezala za Dikana Radeljaka, Severina čak je nositeljica titule sponzoruše. Ni Dragana Mirković nije znala šta odabrati, Jami je svojevremeno ganjala samo političare i bogatune, baš kao i Ana Bekuta. Pa i one pjevačice koje su se udavale za muzičare i autore, bile u vezi ili u braku sa njima, opet sa početkom koristoljublja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuTako se Vesna Zmijanac nije brinula za pjesme, angažmane jer je tu bio Vlada, a poslije Kemiš što je bio preduslov Zorice Brunclik koja je bila udata za harmonikaša Ljubu Kešelja koji je o svemu brinuo, kao što sada brine Kemiš. I Hanka Paldum je gradila karijeru uz bivšeg supruga Muradifa Brkića koji je u to doba važio za jednog od vodećih producenata, diskografa…

Neizlječiv sindrom

Emina Jahović je odabrala Mustafu Sandala, pa onda bogatog biznismena. Dijana Janković poznatija kao Didi, pop folk pjevačica, se udala za 20 godina starijeg bogataša, IT stručnjaka. Ana Nikolić uz Rastu, Nikolija uz Relju, Goca Tržan uz Rašu Novakovića… Stoja je uz sebe imala menadžera, Maya Berović nije da nije znala za koga se udati. Za ime Ljupke Stević se saznalo baš onda kada je imala bururet sa oženjenim policijskim funkcionerom.

Mia Borisavljević, Seka, Stoja, Ćana… “nose” bosanski sindrom, neka je muško dobre vanjštine a ostalo je lako. Neizlječiv sindrom bh. pjevačica kao da ga nose u genetici. One su robinje tog stereotipa jer one su te koje „guraju“ jaču stranu.

Piše: Dž. HASOVIĆ-MIRVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Snimak otkriva odakle su stigli navijanje i bakljada na Marakani

Generalna konzulica Vera Sajić razgovarla sa vlasnikom škole Premium Mental Arithmetik