in

MINA KOSTIĆ IMA ONO OSNOVNO: Hvala svima koji su mi željeli pomoći svojim prilogom

Slatka-Tajna.Eu

Mina Kostić je u ovom vremenu neželjenih dešavanja, u kojem većina pjevača i muzičara apstinira od angažmana, nerijetko bila tema medija. Pisali su sve i svašta, kratko kazano da je ostala bez novca i da nema da plati režije.

Istina da su svi društveni segmenti u kolapsu, da je narodu u krizi. Ali, predstavnici muzike se ubrajaju kao najugroženije kategorije. A koja nije, pitamo se? No, Mina je demantirala navode govoreći da je zaboravila platiti telefon i da je sva priča počela od njega. Kazala je da nije jadna i da je ostavila toliko da im za osnovno i za preživjeti. Naravno da se zahvaljuje svim onim ljudima koji su čitajući pomenute dezinformacije htjeli da joj priteknu u pomoć svojim prilogom.

Mina sa Nešom Twins

Nedavno je nakon vlastite numere koja je prošla u finale RTS-a “Razvedena“ i ekranizirala. A sa Nešom iz Twinsa snimila je čak dva dueta. Pjesmu „Nirvana“ i „Bomba“, a iako se poznaju više od dvije decenije, Neša joj je tek sad predložio da ne bi bio loš pokušaj za saradnjom a ona je neravno prihvatila jer Twinsi su nekada bili velike zvijezde i što da ne. Pokazalo se da je prva pjesma „Nirvana“ itekako dobro primljena kod publike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Obećana zemlja bi mogla u potpunosti da se zatvori

METEOROLOG BAKIR KRAJINOVIĆ UPOZORAVA: Snijeg je iza nas, ali je stigla nova pojava…