in

Sedmo izdanje “Kladanj Meet Up”- a organizujemo 8. aprila

Slatka-Tajna.Eu

Nadolazeći četvrtak rezervisan je za još jedno online druženje kladanjske dijaspore, okupljene oko projekta „Kladanj Meet Up“.

Izuzetno sretni i ponosni ističemo da je pred nama sedmo „izdanje“ ovih susreta koje će i ovaj put okupiti već dobro poznata lica, naše standardne učesnike, koji ne propuštaju priliku pružiti svoj doprinos razvoju općine.

A, da činimo dobre stvari dokaz je i činjenica da nam se iz susreta u susret priključuju nova lica, što će definitivno biti slučaj i ovaj put.

Bitno je napomenuti da smo do sada, zahvaljujući aktivnom angažmanu kladanjske dijaspore, uspjeli održati i četiri sastanka radnih grupa, a koje su trenutno fokusirane na poboljšanje života kladanjske omladine, kao i na djelovanje Udruženja „Žena ženi“. S tom praksom svakako nastavljamo i ubuduće.

No, ni tu ne stajemo. Dobar glas o ovom projektu se već daleko čuo. Naime, iako svaki mjesec neumorno organiziramo ovaj susret, istom su, do sada, usljed vremenske razlike, bili onemogućeni prisustvovati kladanjski iseljenici trenutno nastanjeni izvan Evrope. Stoga, sa Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadom zakazujemo dodatni susret, koji će se upriličiti u subotu, 10. aprila u 18h po bosanskohercegovačkom vremenu. Nestrpljivo dočekujemo i ovaj virtuelni meet up sa našim Kladnjacima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A, sa našim „Evropljanima“, kako smo već ranije naglasili, vidimo se 8. aprila u 20:00 h.

Preuzeto: i-platform


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vojaž progovorio o izdaji! Reper otvorio dušu nakon raskida sa Breskvicom: Ne postoji osmijeh bez suza! Nisam sposoban da razmišljan

Mačka opsjednuta WC šoljom cijeli dan pušta vodu