in

Janjuševa majka se oglasila prvi put za medije: “Sve se lijepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac”

Slatka-Tajna.Eu

Marko Janjušević totalno je izgubio kompas u rijalitiju “Zadruga”. On ni sam više ne zna šta hoće, pa se čas svađa, čas miri sa Majom Marinković, koja ga je čak i prebila prije neko veče. Sportistu ni rođena majka Desanka Janjušević ne može da prepozna.

– Ja sam rekla da neću da se oglašavam, jer se toliko nerviram i brinem, pa taj rijaliti i ne mogu da gledam – rekla je na početku razgovora Desanka. Na pitanje šta joj konkretno smeta, Janjuševa majka je bila direktna.

– Sve! Nema šta mi ne smeta. On je bio oženjen čovjek, a da se razvede zbog žena. Rodila sam lijepo dijete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. I Kristijan je lijep, pa se ne vuče sa ženama. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snahu i unuku. On je pogriješio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem.

Desanka o Maji i ostalim ženama, poput Aleksandre Nikolić, Ane Korać, sa kojom je njen sin imao aferu još u “Zadrizi 1”, ni riječ ne želi da kaže:

– Neću nju, ma neću nikoga da komentarišem. Ništa se meni to ne sviđa. Iskvariše ga te žene. Sve se lijepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac. Za mene je ovo strešno – zaključila je Desanka Janjušević.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– I zadrugarov kum Marko Paunović smatra da se sportista mnogo promijenio:

– Ja ne mogu da garantujem ništa za mog kuma, jer se stvari kod njega ekspresno mijenjaju. On nije takav u spoljnom svijetu. Čini mi se da ga ubija okruženje. Ne snalazi se on tako dobro kao što je mislio – kaže Marko i nastavlja:
– Ja sam mu krstio ćerku i u kontaktu sam s njegovom bivšom ženom. Ona je dama, žena koja gleda porodicu. Posvetila se svom ličnom životu i prijateljima. On je tamo pred kamerama, a ona nije, pa joj je lakše da se okrene i svom emotivnom život. Neće umrijeti sama sigurno – završava košarkašev kum.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković brani titulu u Madridu

Pinterest Affiliate Marketing Course – SEO & Traffic