in

Adobe Illustrator: Započnite karijeru u kreativnoj industriji / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu u kojem se čovjek svakodnevno susreće s pregršt informacija, proizvoda i usluga, detalji su oni koji mu privlače pažnju. Boje, linije, oblici i drugi elementi složeni u skladnu cjelinu čine razliku u percepciji pojedinca te diferenciraju jedne brandove od drugih. Upravo u tome leži zadatak grafičkog dizajnera, a ove vještine, koje je moguće steći kroz novu obuku INTERA Training Hub-a, jedne su od najtraženijih na tržištu rada!

Kakva znanja ćete steći?
Kroz 24 sata trajanja obuke Illustrator polaznici će steći vještine primjenjive već na sljedećem profesionalnom angažmanu. Interaktivna i praktična obuka započet će uvodom i upoznavanjem radnog okruženja jednog od najpopularnijih alata današnjice. Polaznici će naučiti crtati osnovne oblike, raditi sa slojevima, maskama i objektima, koristiti četkice, simbole i paterne, a upoznat će se i s osnovama rada s tekstom i bitmapama. Obuka, koja će uključivati i korištenje fotografija i efekata, bit će zaokružena izradom logotipa, postera i letka te pripremom istih za tisak.

Kome je obuka namijenjena?
Bilo da svoje vještine želite ponuditi na nekim od najuspješnijih freelancing platformi, bilo da želite prezentirati vlastiti brand na najzapaženiji način ili da svojim znanjem želite doprinijeti digitalnim agencijama, ova obuka je baš za Vas! Kroz iznimno praktičnu obuku steći ćete vještine koje ste uvijek željeli, unaprijedit ćete znanja koja već posjedujete i postat ćete spremni odvojiti se od konkurencije na tržištu rada!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako se prijaviti?
Ukoliko želite ući u svijet grafičkog dizajna, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected]


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poznati termini tri odložena meča ABA lige

MILAN KALINIĆ OSUĐEN: Glumac mora da plati i kaznu, a evo i kakve će još posljedice snositi!