in

Ovu su osobu Meghan i Harry optužili za rasizam

Slatka-Tajna.Eu

Optužbe za rasizam u kraljevskoj porodici koje su u eksplozivnom intervjuu iznijeli princ Harry i Meghan Markle podignule su prašinu u cijelom svijetu, a kako su njih dvoje odbili imenovati osobu koja je pokrenula pitanje o boji kože njihova sina Archieja, dugo se nagađalo o kome se radi.

Kontroverzna britanska autorica Lady Colin Campbell tvrdi da je u pitanju princeza Anne, kraljičina kći, no inzistira da je Annein komentar krivo shvaćen te da se zapravo odnosio na brigu kako će se Meghan uklopiti u kraljevsku porodicu.

 

“Harry je zbog spominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. Anne je izrazila brigu o posljedicama dopuštanja da se netko takav uključi u kraljevsku porodicu te je rekla da to neće izazvati probleme samo obitelji, već i djeci koja će nastati iz te veze. Harry je to odmah požurio prenijeti Meghan koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka naći problem tamo gdje ga nema”, tvrdi Campbell.

Kraljevska porodica, kao ni Meghan i Harry, zasad nisu komentirali ove tvrdnje.

Podsjećamo, Meghan je u intervjuu rekla da Archieju nisu htjeli dati titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Campbell je u svom podcastu Chatting with Lady C rekla da je došlo do nesporazuma jer se, tvrdi, komentar princeze Anne odnosio na kulturne razlike između Britanaca i Amerikanaca. To je, tvrdi, saznala od izvora iz palače.

“Nije bilo brige oko Meghanine boje kože. Anne je bila zabrinuta da će doći do problema ako se taj brak dogodi i ako budu imali djecu. Ne zbog Meghanine boje kože, već zbog toga što je mislila da Meghan neće biti u stanju prihvatiti kulturne razlike”, ispričala je.

Dodala je da se Anne brinula da Meghan “neće imati poštovanja prema instituciji i porodici u koju se udaje”.

“Nitko nije kriv za rasizam, ali princeza Anne bila je prva koja je tvrdila da Harry ne bi trebao oženiti Meghan jer ju je smatrala nestabilnom i pogrešnom osobom za to mjesto i za ovu državu”, rekla je.
(express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bogdanović blistao u pobjedi Atlante, odličan Pokuševski

IZVJEŠTAJI GOVORE: U Izraelu tajno otvoreno Microsoftovo postrojenje za proizvodnju čipova