in

Rat na estradi! Dakićka je proglasila najružnijom Vip damom! Aleksandre Mladenović joj uzvraća: Ona je totalno…

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Aleksandra Mladenović je poludela jer mnogi komentarišu negativno njen izgled i što su je u Paparaco lovu javno proglasili za najružniju VIP damu bez šminke.

Najviše je iznervirao komentar voditeljke Snežane Dakić koja je rekla da je pevačica doživela veliku estetsku transformaciju.

– Nebitna mi je ona totalno, neka ta Dakićka pogleda prvo sebe, a onda neka komentariše druge. Kakvu bre veliku estetsku transformaciju sam ja uradila?! Ispada kao da sam sva izoperisana. Lepo je Sanja Marinković rekla da deluje kao da sam samo korigovala usta što je tačno, a da je sve ostalo posledica gojaznosti.

– Poznato je već da sam imala taj hormonski disbalans, zato mi je lice natečeno, a ne zbog pumpanja jagodica ili ko zna čega. Još malo je ostalo od terapije i biće sve u redu – rekla je Aleksandra.

– Stefan Karić je rekao da nikada ne bi bio sa mnom, ali da dobro pevam, stvarno na te gluposti nemam nikakav komentar. Nemojte me molim vas više uznemiravati zbog takvih nebitnih likova i njihovih još nebitnijih komentara – dodala je ljutito pevačica.


.

.

.

.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Primarni cilj su tereni i VAR

KAD IH VIDIM PREVRNE MI SE ŽELUDAC: Taki neće ni da čuje za Maju i Janjuša