in

Zavirite u stan Ace Lukasa od pola miliona eura! (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Aca Lukas nedavno se našao u centru skandala kada su mu na vrata pokucali izvršitelji. Naime, kako se navodilo oni su u pjevačev stan na Voždovcu došli da mu zaplijene imovinu zbog dugovanja koja pjevač navodno ima već duži vremenski period.

Aca je u jednoj od svojih izjava o ovom incidentu otkrio i da je pozajmio pola miliona eura od Saše Popovića kako bi kupio nekretninu, ali i da ju je isplatio. Sada je otvorio vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom dijelu se nalazi bijeli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pjevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom djecom, ali i crteže svoje nasljednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspješne karijere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U kuhinji sve ima svoje mjesto, bez previše detalja, a posebnu pažnju privukla je umjetnička slika na zidu, ali i šampanjac na kom piše: “Aca Lukas”. U pjevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Iz pjevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pjevač čak i u kupatilu ima umjetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marselo od dolaska u Real platio više od milion evra kazni

COVAX mehanizam ‘proradio’ u BiH