in

TEŠKO DJETINJSTVO: Sofija Milošević je ustajala zorom i brala kukuruz

Slatka-Tajna.Eu

Manekenka Sofija Milošević danas uživa u luksuzu i raskošu. Ona danas ima uspješnog supruga, a takođe i svoj privatni biznis, nedavno se ostvarila u ulozi majke i na svijet donijela dječaka, Sofijin život nikako nije bio med i mlijeko.

Odrasla je bez oca, koji je napustio njenu porodicu još dok je ona bila dijete, a kako kaže za trideset godina, vidjela ga je svega nekoliko puta.Ni školski dani joj nisu olakšali odrastanje, pa su je djeca ismijavala i ponižavala.

Tokom devedesetih se teško živejlo, ali ona i njena majka, brat i djed držali su se zajedno i pomagali jedni drugima što ih je i odžalo. Sofija, koja sada ima sve u životu, nema problem da kaže da je kao mala brala kukuruz.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mama nas je budila u šest ujutru, prije škole, da čekamo u redu za kilogram šećera i veknu hljeba. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli da kupimo dovoljno hljeba i mlijeka. Danas kada se sjetim toga djeluje mi sve kao noćna mora, ali tada to nisam shvatala tako dramatično. Bez obzira na ružne stvari, imala sam prelijepo detinjstvo. Mi smo se  igrali napolju, jurili svice po ulici. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove – rekla je Sofija.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Partnertstvo Raiffeisen banke i Sumera traje već 15 godina

Trebaju li olimpijska borilišta oko Sarajeva biti nacionalni spomenici?