in

Saša Matić: Posla ima ko hoće da radi bez obzira na koronu – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu
Saša Matić

Iako je epidemiološka situacija i dalje na snazi, za folkera nema zime. Saša Matić pokrenuo je privatni biznism koji je prošao i više nego uspješno.

Folk pjevač Saša Matić prošle je godine, sa dva poslovna partnera, započeo gradnju objekta sa 30 apartmana na Tari.

Prije nekoliko dana prodao je i posljednji za 100.000 eura. Cijena najmanjeg apartama od 35 kvadratnih metara je oko 50.000 eura, dok je najveći duplo veći i skuplji.

Iako još uvijek zgrada nije kompletno završena, sve je rasprodato. Dok je objekat bio u izgradnji, kupci su se javljali i kaparisali svoj prostor na planini. S obzirom na to da Matić poznaje dosta ljudi zbog prirode svog posla, uglavnom su se zainteresovani njemu javljali, a on ih je upućivao na svoje saradnike koji su zaduženi za prodaju. Prije nekoliko dana prodat je i posljednji apartman, i to baš onaj koji je Matić želio da zadrži sa sebe i svoju porodicu – ispričao je izvor.

Zbog velikog interesovanja, Matić je sa poslovnim partnerima, među kojima je i njegov menadžer Marko Maksimović, kupio još jedan veći plac, nedaleko od izgrađenog objekta. Planirano je da se na tom mjestu izgradi još jedan veći kompleks.

Još uvijek nije odlučeno da li će i tu biti apartmani ili hotel. Sve je u procesu dogovora. Majstori će već u maju izaći na teren i započeti gradnju velikog objekta koji će sigurno razviti turizam na Tari. Brojne arhitekte zadužene su za ovaj projekat – rekao je naš izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, apartmani koji su prodati opremljeni su sa najmodernijim elementima. Matić se u početku dvoumio da li da ih prodaje ili izdaje, ali u dogovoru s poslovnim partnerima, odlučio je da je najbolje da sve stavi na prodaju. Dok je zgrada bila u izgradnji, odjednom je prodato 20 apartmana. Saša nije vjerovao da je odjednom sve tako planulo, pogotovo u vrijeme koronavirusa, kada je cijeli svijet stao.

Izvor: hayat.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAZGOVOR SA SEKRETARICOM (SMIJEŠNO) – JUKA I WISTA *REVOLUCIJA ROLEPLAY*

‘SB’ NA SASTANKU NOVALIĆA, TEGELTIJE I VIŠKOVIĆA: Hitno oko vakcina… (FOTO)