in

Porodica 2. epizoda: Sledi bolna izdaja! (VIDEO) – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Serija “Porodica” (2. epizoda) prikazuje se od 29. marta na kanalima Superstar TV u 20.00 i na RTS 1 od 20.50. U utorak, 30. marta, na programu je 2. epizoda.

U predhodnoj epizodi serije “Porodica”:

Krajem marta 2001. godine podignuta je krivična prijava protiv Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije.

Slobodan je u vili sa suprugom Mirom i ćerkom Marijom, i velikom grupom odanih sledbenika. Vilu formalno obezbeđuje vojska. Ispred vile su i hiljade Miloševićevih pristalica koje su tu da bi sprečile njegovo hapšenje.

Serija “Porodica” epizoda 2:

Velike policijske snage su opkolile vilu u kojoj se nalazi Slobodan Milošević sa porodicom i svojim sledbenicima.

Mlada novinarka Nataša suočava se sa činjenicom da je relevantna vest ta da je Milošević uhapšen. A ne to što je videla da se bivši predsednik Srbije i Jugoslavije obratio svojim pristalicama. Oni su su ispred vile i nastoje da spreče njegovo hapšenje.

Situacija u Miloševićevoj kući je napeta. Stigao je i njegov advokat Toma Fila koji mu kaže da je ispred kuće i Legija, komandant specijalnih jedinica čiji je zadatak da uhapsi Miloševića.

S tom činjenicom Slobodan Milošević ne može da se pomiri, jer veruje da je Legija ostao veran njemu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSinopsis: Serija “Porodica” (2. epizoda) je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih već i cele zemlje i naroda.

Glavne uloge tumače: Boris Isaković (Slobodan Milošević), Mirjana Karanović (Mira Marković), Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fejmiu (Zoran Đinđić), Svetozar Cvetković (Vojislav Koštunica), a Milan Marić (Čedomir Jovanović).

U sporednim ulogama su: Radovan Vujović, Gordan Kičić, Katarina Živković, Vuk Kostić, Marko Baćković, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Isidora Simionović, Svetlana Bojković, Jana Bjelica i Olga Odanović.

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Branislav Vuković odbio primiti optužnicu koja ga tereti za zločine

AEVI i Mastercard proširuju svoje partnerstvo