in

NIJE DOBRO: Hasan Dudić pričao sa mrtvima

Slatka-Tajna.Eu

-Bio sam na VMA i na Infektivnoj klinici. Čuvao sam se, i svuda narodu govorio da se pazi, i mene zakači. Počela je prvo mala temperatura, pa kašljanje. Odem na VMA, ali mi ni na kraj pameti nije bio kovid 19, jer sam se prije mjesec dana dva puta kontrolisao. Treći put, međutim, kad su mi rekli da je korona, kad nisam “riknuo” – kaže Dudić.

Njega najviše muči kašalj. Kako kaže – na bronhijalnoj bazi.

– U nedjelju uveče sam ponovo radio analize, bili su dobri, večeras slijede novi. Rezultati su mi k’o bog. Na vrijeme sam došao, i to je blaži oblik korone, ali nije bilo naivno. Osjetio sam kidanje, “rastavljale” su mi se noge, ruke, kičma, glava, prsti… To su bili užasni bolovi, kao da se raspadam. Onda se izgubim u nekom momentu, zadrijemam pa ne znam ni gdje sam. Da li sam na ovom ili na onom svijetu. Dolaze ti neke čudne slike, halucinacije, bože me oprosti, sa mrtvima… Sada mi je bolje.

Pjevača nije držalo mjesto u bolnici i jedva je čekao da se vrati svojoj kući i porodici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Kad su me sa VMA uputili na Infektivnu, bio sam u trenerci i u patikama koje su kao čarape. Čekao sam od 12.30 do 18.30, nakupio se zime i tad se još više razbolio. Već dižem ruke, pašću u nesvijest… Pokucam na jedna vrata, otvara doktorka, ja je pitam: “Izvinite, da li je možda moj uput kod vas? Više ne mogu, ja sam Hasan Dudić, da znate ime i prezime”. Kaže “Nije, ali ću naći. Znam ko ste, moj profesor matematike je vaš veliki drug, Goran iz Šapca”. Bog me je pogledao. Ona ode, pronađe, primi me, dam krv, sve odradimo. Zamolim je da budem kod kuće, i da radim kako mi ona nalaže.

(Express/Novosti)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prosječna plata u Crnoj Gori 529 eura

Bitka za Rijeku krenula je žestoko