in

SVI SU JE ZABORAVILI: Aleksandra Grdić je razuzdan život zamijenila porodičnim

Slatka-Tajna.Eu

Modne revije, noćni izlasci i eventi prije desetak godina nisu mogli proći bez da se na njima nije pojavila bivša manekenka i misica Aleksandra Grdić .

Obilježili su je skandali i burne veze, a mnogi je pamte po ‘Aferi Praxiten’ zbog koje su je prozvali ‘Miss Praxiten’. Noćni, razuzdan život i tulumarenja zamijenila je onim porodičnim i danas živi u rodnoj Virovitici s nevjenčanim suprugom Markom Šijakovićem i njihovo troje djece. Kuću u Strossmayerovoj ulici u rodnom gradu, u kojoj trenutno živi, knaslijedila je od pokojnih djeda i bake. Njen životni partner i otac djece Marko Šijaković dio vremena radi u Njemačkoj, a trenutno je s porodicom, navodno zbog pandemije korone.

Komšije tvrde da bivšu manekenku ne viđaju, a da je stan u kojem su živjeli njeni pokojni roditelji pripao sestri. Navodno rijetko dolazi do pekare ili obližnje trgovine te se uglavnom šeće sama s djecom ili s njima i nevjenčanim suprugom. O njemu se ne zna puno, osim da je  radio kao zaštitar, kao i da je bio na uvjetnoj kazni zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Večernji studio: Gošća Maja Gasal Vražalica

HNS pripremio pressicu iznenađenja za Modrića / Bljesak.info