in

Portugal izbjegao blamažu, Letonci iznenadili Turke

Slatka-Tajna.Eu

Fudbalska reprezezentacija Portugala savladala je kao gost Luksemburg rezultatom 3:1 u okviru 3. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ipak, domaćin je pružio sjajan otpor i senzacionalno je poveo golom Rodrigeza u 30. minutu. Luksemburg je vodio sve do sudijske nadokande prvog dijela, ali je Žota uspio da poravna i na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

Aktuelni evropski prvak blamaže se spasio u nastavku meča. Kristijano Rolando je u 51. minutu iskoristio dobar ubačaj Kancela s desne strane i pogodio je za 2:1, a konačnih 3:1 postavio je Palhinja deset minuta prije kraja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U grupi G sjajan meč su odigrale Turska i Letonija, a na kraju je bilo 3:3. Turci su u dva navrata imali prednost od dva gola, ali Letonci se nisu predavali i iznenadili su favorizovane domaćine.

U istoj grupi Norveška je kao gost pobijedila Crnu Goru sa 1:0, a jedini gol postigao je Sorlot u 35. minutu, dok je Nizozemska sa 7:0 razbila Gibraltar (Berguis 42′, De Jong 55′, Depaj 61′, 89′, Vajnaldum 62′, Malen 64′, Van de Bek 86′).


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘PUSTITE ME KUĆI DA UMREM’ Tozovac se oglasio iz bolnice!

Premješten grob Đorđa Balaševića?!