in

MOJA MALA PORODICA: Ajša Kapetanović po izlasku iz porodilišta

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnja najmlađa finalistkinja “Zvezda Granda”, Ajša Kapetanović, juče je napustila bolnicu u kojoj je 21. marta na svijet donijela sina.Po nju je došao suprug Adi Đogić koji je iz porodilišta izveo malog Kana, dok je pevačica ponosno pozirala u farmerkama i beloj košulji, držeći bukete cveća u ruci.

– Moja mala porodica – pohvalila se Ajša na društvenim mrežama, nakon čega su uslijedile mnogobrojne čestitke za prinovu.

Iako je svojevremeno rekla da ne može ništa da drži u tajnosti, njen izabranik i ona su sudbonosno “da” izgovorili na tajnom vjenčanju i do sedmog mjeseca krila je da je u drugom stanju.Bračni par život je nastavio u Njemačkoj, gdje se pjevačica nedavno i porodila.

Svom izabraniku posvetila je i stihove “Sve dok te bude imalo” Dina Merlina, za koje je objasnila da ima posebno značenje za oboje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Jedan od prvih izlazaka sa Adijem bio je na koncertu Dina Merlina, tako da nam je ta pjesma postala posebna – izjavila je svojevremeno.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ NA LICU MJESTA: Predstavnički dom Parlamentarne skupštine o smjeni ministra Miloša Lučića, pogledajte detalje… (FOTO)

VOĐA KOJI JE VOLIO VOZOVE: Gaddafijev sumanuti jureći voz bez pruge