in

Kalkanski krugovi epizode 5 i 6 ostavile više misterija nego odgovora! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Velibor u Zabranu krije sina. Miona i njeni pajtaši su ga uhvatili. Mioni je u jednom trenutku bilo žao, ali ona želi da zna istinu. I to nije sve!

Velibor joj je zapretio da će je ta istina potpuno promeniti. Baš kao što je i Svetlanu promenila njena istina koju je otkrila u Zabranu. A i posle ovog vikenda svi se pitaju – šta je to u zabranu pronašla Svetlana? Koga je to srela i zašto je Dejanu rekla da je videla samu sebe? Ko je misteriozna žena koja joj se prikazala? I zašto u ruci nosi mamuze oficira Markovića, koji je u Zabran doveo svoju ljubavnicu da se porodi?

Da li je u Zabranu ikada bilo gubavaca? Da li je priča o gubavcima samo paravan za tajnu koju je oficir pokušao da sakrije? Da li je žena koja se porađala na porođaju i umrla, a za sobom ostavila dete?

Mnogo je pitanja, malo odgovora, a to je ono što seriju “Kalkanski krugovi” i čini drugačijom od većine koju je publika do sada gledala. Da ne bismo mnogo lutali i u tom se lutanju izgubili, ovog puta zaustavićemo se na tome koga je Svetlana videla u šumi.

Uzme li se u obzir Svetlanino prezime, a ono glasi Marković. Baš kao i oficira koji dovozi trudnicu u Zabran. Prema mišljenju mnogih obožavalaca serije, Svetlana je u rodu sa ovim oficirom i u Zabran je došla da traži svoje korene. Ono što je zanimljivo jeste ime Magdalene, Gordanine sestre na koje smo naišli ovog vikenda, a koja povezuje sve delove ove priče.

Da li ima istine u tome što se pitaju gledaoci? Da li je Magdalena zaista Gordanina sestra, odnosno Verina tetka, a Veliborova žena? I da li je ona zaista u Australiji ili je ona majka Veliborovog sina, koju Velibor drži zaključanu u šupi? I da li je Milankina priča zaista toliko naivna? Kakve veze ona ima sa Veliborovim sinom i zašto je kada su ga lovili rekla – ućutkajte isto priča otkako je bio mali? Da li ona poznaje Veliborovog sina? I da li je Verin sin bacio kamen da bi upozorio na opasnost Mačji smeh?

Na kraju, dolazimo do zaključka – Velibor u Zabranu krije sina, ali i ženu, Verinu tetku, a za tu tajnu znaju Vera, Gordana, Velibor, Milanka i Verin sin. Ali to nam ne daje odgovor na pitanje – koga je Svetlana srela u Zabranu, i zašto se i Dejanu pre nego što je pao u nesvest od prikaze iz Zabrana učinilo da je video Svetlanu?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










O tome da je žena koju su dovezli u Zabran ista kao i Svetlana, i da ih je čak glumila obe Nina Janković, već smo pisali. I zašto Darinoj mami stavljaju zemlju i korenje ispod dušeka? Da li je ona babica koja je porađala ženu u Zabranu?

Priznajemo – nas je zabolela glava! Verujemo i vas. I nekako slutimo da će nam Đorđe Milosavljević zadati još mnogo glavobolja dok se ova sezona ne privede kraju. A za njom, već vidimo, i sledeća, i sledeća, i sledeća…

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UEFA sredinom travnja o promjena u Ligi prvaka

Hajduk i Posušje pokrenuli saradnju