in

HNS pripremio pressicu iznenađenja za Modrića / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:HNS / Luka Modrić

Luka Modrić ovih dana ne može pobjeći od iznenađenja, a jedno su mu priredili i iz Hrvatskog nogometnog saveza.

U konferencijsku salu opatijskog hotela Milenij došao je misleći da će putem Zoom aplikacije odgovarati na pitanja hrvatskih novinara poslije pobjede nad Ciprom u kojoj je postao igrač s najviše nastupa za Vatrene svih vremena.

Međutim, tamo su ga dočekali najznačajniji ljudi u njegovoj reprezentativnoj karijeri: otac Stipe, supruga Vanja, bivši izbornik Vatrenih Slaven Bilić, bivši kapetan i suigrač Darijo Srna, čiji je rekord srušio, bivši suigrači u reprezentaciji Niko Kranjčar, Marijan Buljat i Hrvoje Čale, sadašnji suigrač Mateo Kovačić, nekadašnji suigrač iz Zrinjskog Davor Landeka, team menadžerica reprezentacije Iva Olivari i Lukin nekadašnji trener Stjepan Deverić.

Otac Stipe ga je pitao koji mu je najdraži gol za reprezentaciju.

”Najdraži gol je onaj protiv Argentine, zbog svega što smo napravili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i zbog značaja utakmice. Naravno da su mi svi reprezentativni golovi dragi, ali ovaj je posebniji od drugih”, kazao je.

Darijo Srna se na početku našalio kako je i on skupio 135 nastupa jer nisu mu upisali nedavni nastup u Petrinji u humanitarnom dvoboju pa ga onda upitao koji mu je bio najteži trenutak u reprezentativnoj karijeri?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










”Prije svega, hvala bratko na lijepim riječima na večeri poslije utakmice, tebi i svima ostalima. Stvarno ste me dirnuli, a ti znaš da ja nisam baš od pokazivanja emocija, ali nisam se mogao suzdržati. A najteži trenutak je definitivno utakmica protiv Turske u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2008. godine u Beču. Pogodio nas je taj poraz, bilo nam je teško, znaš i sam kakve su nam bile reakcije u svlačionici i koliko nam je bilo teško. Što god smo poslije toga napravili, taj je poraz uvijek bio tu negdje”, odgovorio je Luka.

S bivšim izbornikom Slavenom Bilićem pričalo se o glazbi. Zanimalo ga je koja ga je pjesma u autobusu, osim njegove pjesme koju je napisao za Euro 2008., najviše živcirala, a koja im je bila najbolja?

”Iskreno, mene osobno nije nijedna živcirala, a drage su mi bile sve koje su o Hrvatskoj. Vaša nije bila loša, ha, ha, ha…”, kazao je.

A na pitanje kako stoji s kineskim, diplomatski je odgovorio: – Nisam baš nešto, ali naučit ću ako treba, ha, ha, ha…

Niku Kranjčara je zanimalo da slažeš ekipu za Kutiju šibica od igrača s kojima je igrao i još uvijek igra u reprezentaciji, tko bi sve bio u momčadi?

”Uh… Pet plus jedan, je l’ tako? Golman bi bio Suba, jer voli igrati mali nogomet, a dobar je na golu i u igri nogama. Drugi bih definitivno bio ti. Stavio bih Čarlija, netko nam treba u obrani da udara, ha, ha, ha… Mateo Kovačić, mislim da je dobar na malom nogometu i da isto voli igrati. I treba nam još jedan koji će zabijati golove. Dudu!”, rekao je Modrić, prenosi HRT.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVI SU JE ZABORAVILI: Aleksandra Grdić je razuzdan život zamijenila porodičnim

DRAMA: Hana Rodić prozvala Gorana Juraneca da je lažov,on potvrdio da se vratio bivšoj