in

DRAMA: Hana Rodić prozvala Gorana Juraneca da je lažov,on potvrdio da se vratio bivšoj

Slatka-Tajna.Eu

Prije nekoliko dana Hana Rodić je priznala da su ona i Goran Juranec, s kojim se upoznala u šou ‘Gospodin Savršeni’, prekinuli. Iako tada nije htjela otkrivati detalje, rekla je da je do toga došlo jer je saznala neke stvari. Sada se javio Goran, koji je otkrio da se vratio bivšoj djevojci i da je do prekida došlo već ranije. Kako je istaknuo, nije imao srca reći Hani da voli drugu, a onda ih je zahvatio i lockdown zbog čega su bili zajedno zatvoreni u Njemačkoj.Odmah je stigao Hanin odgovor. Naime, ona tvrdi kako Goran laže.

-Pošto dobivam screenshotove poruka Goranove objave, reći ću vam ovako. Gospodin se pere od svoje ljubavnice. Mi smo prekinuli prije dvije sedmice kada sam ga ja ostavila. Molio me da mu se vratim, do prije tri dana! Tako da, Gorane, prestani pričati da ja ne bih počela. Laži publiku kao što si mene. Ja sam te jednostavno htjela samo prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac-  napisala je pa priložila poruke koje upućuju da se par dopisivao još u srijedu.Sadržaj poruka i tada je bio pun ljubavi. ‘Budi dobar da ne ispričam još neke stvari koje si mi radio.Nisam sama, i nikad nisam bila sama kao što je dotični napisao. Ja imam i obitelj i prijatelje, a mogu vam samo reći da sam sretna što sam ga se riješila. Gogi, puno sreće tebi i novoj dragoj. Žene poput mene ne pate’, stavila je tačku.

Goran je između ostalog, dodao kako su imali godinu punu svađa, a onda je eskaliralo. Različiti pogledi na svijet, kako Goran kaže, su mu jasno pokazali da ne mogu graditi zajedničku budućnost. A onda se dogodila ona – Claudia Lucia.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedina podrška, koju sam u to vrijeme imao, je bio kontakt s mojom bivšom djevojkom Claudijom. Počeli smo razvijati osjećaje jedan prema drugom. Tražio sam soluciju, ali nije bilo moguće jer sam dobro znao da Hana osim mene nikog nije imala. Taj osjećaj je bio grozan i uništio me- detaljno je ispričao.

Podsjetimo, o njihovom se prekidu već neko vrijeme šuškalo. Bili su primjer kako se i u rijaqliitju može dogoditi prava ljubav.

(Express/ Story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HNS pripremio pressicu iznenađenja za Modrića / Bljesak.info

Ruska kladioničarska kompanija priznala Ronaldov pogodak