in

Dečko nema sreće: Teška ozljeda Ante Ćorića / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: NK Olimpija / Ante Ćorić, nekqadašnji član Dinama i Vatrenih

Ante Ćorić, nekada veliki talent hrvatskog nogometa, uistinu nema sreće. Naime, tek što je došao na posudbu u slovensku Olimpiju teško se ozlijedio i prema pisanju talijanskih medija, propustit će ostatak sezone.

U redove popularnih Zmajčeka došao je sredinom veljače i ustalio se u momčadi, odigrao pet utakmica i jednom asistirao, no kako se čini, to će biti to od njega.

Što se točno dogodilo i o kakvoj je ozlijedi riječ, nije poznato. Iz slovenskog kluba su se službeno oglasili, ali ne navode kolika je težina ozljede.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ćorić je na svom Instagram profilu objavio sliku ozlijeđenog desnog koljena i potvrdio ono najgore, prenosi Germanijak.hr.

Podsjetimo, Ćorić je u Zagreb je stigao 2013. godine iz akademije Red Bull Salzburga te je za Modre odigrao 143 utakmice i postigao 23 gola uz 24 asistencije. Član Rome postao je 2018. godine, kada je plaćena odšteta za njega od šest milijuna eura, a za rimsku momčad je nastupio svega tri puta.

Nakon toga bio je na posudbama u španjolskoj Almeriji i nizozemskom VVV-Venlu, gdje se nije naigrao, a s obzirom na ovu ozljedu, čini se da veliku minutažu neće skupiti ni u Ljubljani.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Snežana Đurišić otkrila da li se udaje: ‘To je moja privatnost’

“Nisam ja Srbin privezak, ja sam bolan hajvani 100 % Srbin i 101% Bosanac!”