in

PLAĆAT ĆE ALIMENTACIJU: Mustafa Sandal ne da pare Emini Jahović

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pjevača Mustafu Sandala zbog duga prema njoj koji još uvijek nije izmirio. Kako je otkrila, turski pjevač se ne brine o potrebama njihovih sinova, a dotuklo ju je kada je nasljednike odvela kod ljekara i saznala da im otac nije, po već utvrđenom dogovoru, platio privatno zdravstveno osiguranje.

Zdravstveno osiguranje i vozač

Dogovor je bio da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, kao i rentakar i Emininog vozača. Među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi ljetovanja, kao i dodatne pojedinosti koje on već duže od dvije godine nije ispunjavao.

Medijima u rodnoj Turskoj je pokušao drugačije da predstavi situaciju i poručio da Emini duguje svega dva mjeseca, zbog korone, što je nju potpuno razbjesnilo. Tvrdi da će novac za djecu dati, ali ne i za njene lične potrebe. Tada je riješila da izađe u javnost i otkrije svoju istinu.

Mustafa je pobjesnio kada je čuo da je njegova bivša žena obznanila kako on duguje novac. Povrijedila mu je sujetu i pošteno ga naljutila. Znala je da je izlazak u javnost za njega najbolnija tačka jer će mu narušiti ugled i kredibilitet, pa je prvo preko advokata pokušala da ga opomene, ali kako joj to nije uspjelo, riješila je da iznese sve činjenice.

Nakon medijskog okršaja, Mustafa je riješio da odreaguje, ali drugim kanalima. Iako je Emina počela da gradi inostranu karijeru, pa dobila i glavnu ulogu u jednoj popularnoj turskoj seriji, sve to je sada pod znakom pitanja. Sandal je izuzetno cijenjen i poštovan u Turskoj, uticajan je u muzičkim i javnim krugovima, pa će Emini u svojoj rodnoj zemlji zatvoriti kanale koji mogu da joj znače zbog muzičke i glumačke produkcije.

Rat je na pomolu

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPored toga što je pjevač, Mustafa je i producent, pa će brojne kolege i saradnici stati uz njega i da neće željeti da mu se zamjeraju. Pitanje je kako će se situacija dalje odvijati i da li će bivši supružnici uspjeti da pronađu zajednički jezik, ali kako djeluje, rat je na pomolu. Poznato je da je njihov odnos godinama na klackalici, čas je dobro, čas loše.

Emina je bila svjesna posljedica, ali više nije htjela da šuti. Djeluje da će prljav veš nastaviti da isplivava, a pitanje je i šta će sve Mustafa reći ako riješi da istupi u javnost.

Kuća u Beogradu

Podsjetimo, pjevačica je tek nedavno otkrila probleme.

-Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu djecu. Međutim, nedugo posle razvoda sve obaveze pale su na mene. Alimentaciju nije platio već 26 mjeseci. Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali nije to uradio. Nisam osoba koja bi ga napala za ovako nešto iz ljubomore ili objesti. Naprotiv, budući da je on otac moje djece, svijesna sam da će naš odnos morati da traje zauvijek – rekla je Emina za Turske medije.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tamara Đurić dobila bebu pa okončala vezu sa ocem deteta! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Portugalci se obratili UEFA