in

Para na paru ide! Folker od novog biznisa zarađuje milione: Posla ima ko hoće da radi bez obzira na koronu

Slatka-Tajna.Eu

Iako je epidemiološka situacija i dalje na snazi, za folkera nema zime. Pokrenuo je privatni biznism koji je prošao i više nego uspješno.

Folk pjevač Saša Matić, koji je prošle godine sa dva poslovna partnera započeo gradnju objekta sa 30 apartmana na Tari, ij nekoliko dana prodao je i posljednji za 100.000 eura. Cijena najmanjeg apartama od 35 kvadratnih metara je oko 50.000 eura, dok je najveći duplo veći i skuplji.

-Iako još uvijek zgrada nije kompletno završena, sve je rasprodato. Dok je objekat bio u izgradnji, kupci su se javljali i kaparisali svoj prostor na planini. S obzirom na to da Matić poznaje dosta ljudi zbog prirode svog posla, uglavnom su se zainteresovani njemu javljali, a on ih je upućivao na svoje saradnike koji su zaduženi za prodaju. Prije nekoliko dana prodat je i posljednji apartman, i to baš onaj koji je Matić želio da zadrži sa sebe i svoju porodicu – ispričao je izvor.

Zbog velikog interesovanja, Matić je sa poslovnim partnerima, među kojima je i njegov menadžer Marko Maksimović, kupio još jedan veći plac, nedaleko od izgrađenog objekta. Planirano je da se na tom mjestu izgradi još jedan veći kompleks.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Još uvijek nije odlučeno da li će i tu biti apartmani ili hotel. Sve je u procesu dogovora. Majstori će već u maju izaći na teren i započeti gradnju velikog objekta koji će sigurno razviti turizam na Tari. Brojne arhitekte zadužene su za ovaj projekat – rekao je naš izvor.

Podsjetimo, apartmani koji su prodati opremljeni su sa najmodernijim elementima. Matić se u početku dvoumio da li da ih prodaje ili izdaje, ali u dogovoru s poslovnim partnerima, odlučio je da je najbolje da sve stavi na prodaju. Dok je zgrada bila u izgradnji, odjednom je prodato 20 apartmana. Saša nije vjerovao da je odjednom sve tako planulo, pogotovo u vrijeme koronavirusa, kada je cijeli svijet stao.

Podijeli

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kraj jedne ere: Aguero napušta City!

“Kakva je mogućnost Parlamenta BiH da svojim djelovanjem olakša aktivnost ekonomskog razvoja?”