in

OŠIŠALA SE NA ĆELAVO ZBOG OCA! Oglasila se Miljanina mama i otkrila sve!

Slatka-Tajna.Eu

Proteklu noć, osim izbacivanja u “Zadruzi”, obilježilo je i to što je Miljana Kulić iznenadila sve i riješila da obrije glavu. Njoj je u jednom trenutku pritekla u pomoć i Ermina Pašović, kako bi joj pomogla.

Miljana je to odlučila da uradi jer je saznala da njen otac Siniša ima rak, te da mora da ide na operaciju, a sada se za Pink.rs oglasila i njena majka Marija Kulić.

Vidjela je ona to od Mine, od Zerine. Mi smo se čule, vidjela je da joj otac nije dobro, da otac mora da joj ide na operaciju od ponedeljka, vidjela je moj ožiljak pa se razočarala. Rekla sam joj da treba da mijenja život iz korena. Mnogo problema imamo zdravstvenih, a kosa će da poraste. Od nje svašta čovjek može da očekuje, hoće da skreće pažnju na sebe, da bude u centru pažnje, takva je. Ja ne mogu da gledam tako, poslaću joj dvije perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet. Ništa ona ne može da promijeni što će da se ošiša na kratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, porašće, a to što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta će da radi – poručila je Marija za Pink.rs.
(Express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Guaranteed to Raise Your ISEE Test & SSAT Test Score | Test Prep – Online Tutor

Institut za istraživanje genocida Kanada uputio otvoreno pismo Vladi Crne Gore zbog sramnih izjava Leposavića o Srebrenici