in

Nešić: Gospodo iz SNSD, ako niste kukavice hajmo na izbore!

Slatka-Tajna.Eu

Izražavam svoju punu podršku Drašku Stanivukoviću i njegovom timu koji su ustali protiv ekonomskog zločina nad građanima Banjaluke jer su svojim glasovima za gradonačelnika odabrali promjene, naveo je u reagiranju predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

“Iako najavljeno u prvim istupima nakon izbora, šokiran sam da neko želi Banjaluku pretvoriti u džunglu u mraku, zaraslu u travu i komunalno nefunkcionalnu zato što se usudila reći ne. To ne rade ozbiljni političari i džentlmeni, nego šibicari i kukavice. U fokus umjesto prepucavanja moramo vratiti građane jer će svi ispaštati iracionalnost nekolicine. I nema poštenijeg načina u demokratiji do biračkih kutija. Draško Stanivuković bi ubjedljivo pobijedio u postupku opoziva. Zato taj opoziv SNSD neće ni inicirati nego im ga treba nametnuti”, naveo je Nešić.

Poručio je da “odbornici skupštinske manjine PDP i SDS treba da ga predlože papcima i odnarođenim odbornicima većine”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“A nakon toga, gospodo iz SNSD, hajmo na izbore! Ne budite kukavice i obećajte da ćete odmah nakon što izgubite u postupku opoziva, u Narodnoj skupštini Republike Srpske inicirati raspuštanje Skupštine čija se većina danas iživljava na građanima”, stoji u reakciji predsjednika DNS-a Nenada Nešića.

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marina Perazić: Krema ne mora biti skupa, ali se mora redovno nanositi

SEVERINA U SVAĐI SA KUMOM?! Čak i zajedničke fotke obrisala sa instagrama!