in

“LJUBAV SE NIJE IZGUBILA” Rasta progovorio o odnosu sa Anom NIkolić!

Slatka-Tajna.Eu

Stefan Đurić Rasta otvoreno je govorio o ljubavi sa pevačicom Anom Nikolić.
Reper je pjevačicu upoznao na snimanju njenog albuma i odmah su se, kako kaže, osjetili.

“Upoznali smo se na snimanju njenog albuma, ona je došla i mi smo se osjetili, to je profunkcionisalo, bilo je obostrano. Odmah smo bili nerazdvojni, provodili od 00 do 24 zajedno. Živjeli smo za isti cilj i to se osjeti, ljude ne možeš da lažeš, oni se sažive sa onim što osjete. Laganje ili glumatanje kratko traje. Mi smo bili par i kada bi samo ljubav bila u pitanju bilo bi to to. Ja sam to uradio iz ljubavi. Mi ćemo cijelog života biti zajedno u nekom obliku i ne mogu da nemam emociju prema majci svog djeteta i poslije svega što smo prošli. Nekada sama emocija i strast nisu dovoljne za funkcionisanje, posebno kada se dijete pojavi u priči. Ja nikad to nisam shvatao kad su mi ljudi pričali, a onda sam postao svjestan i promijenio mi se način razmišljanja o životu. Ljubav se nije izgubila, to je bila prevelika ljubav i strast, a dočekale su nas ozbiljne životne stvari za koje zajedno ne bismo bili spremni. Mi jedno drugo nevjerovatno osjećamo i kada ne pričamo, ali nisu strast i ljubav dovoljne za skladan brak”, ističe reper za “Kurir” i dodaje:

“Najviše sam volio kod Ane njeno na prvu loptu, ne vaganje emocijama, šta će da se desi, kod nje sve na prvu i iskreno. To mi se jako svidjelo i kada vidite to kod nekog ako ste spremni da budete sa takvom ženom, to je nešto što cijeniš. Bio sam u svijetu gdje svi glumataju, a odnos sa njom je takav kakav je, nema ništa iza kulisa.”

Rasta ne želi da se njegova kćerka Tara javno eksponira dok ne odraste.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Možda Tara neće da bude u javnom životu. Od početka nisam bio za to da se kače Tarine slike. Ana je prva koja kaže da Tara hoda kao ja, ličimo fizički. To je ljubav mog života, mi nismo dozvolili da ona ima neke nuspojave razvoda, ona to posmatra kao da ima sobu i kod mame i kod tate. Ona je svjesna svega i vesela”, zaključuje reper za gorepomenuti izvor.

(Express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Preslušavane snimke o problematičnom uklanjanju otpada

Ekonomski fakultet u Sarajevu ostaje među pet posto najboljih na svijetu