in

ŠEST MJESECI U ŠVEDSKOJ: Zašto plače Šemsa?

Slatka-Tajna.Eu

Šemsa Suljaković je već pola godine “zarobljena“ u Švedskoj zbog virusne pandemije. Naravno, redovno se čuje i vidi sa djecom, ali i bližnjima za sve vrijeme odsutnosti sa naših prostora.

Kazala nam je da sebi nađe dnevne zanimacije, šetnje sa psićima, obaveze u kuhinji, gledanje TV i serija, sve je to, veli ova prefinjena dama, ispuni sadržajno, ali fali kuća. Beskrajno joj, kako nam je kazala, fali dom i kontakt sa djecom i prijateljima jer ovo se, ipak, oteglo.

U neoficijelnom razgovoru nam je kazala da od silne želje ponekad za Sarajevom pusti suzu.

-Nikada tako dugo nisam izbivala od Sarajeva i svojih. Ponekad se upitam kako mogu ljudi se spakovati i otići u daleku zemlju a ne osjećati nostalgiju za svojom domovinom i ognjištem – govori ona.

Često dobiva pozive medija diljem ex. Yu prostora, a uskoro će se naći na naslovnoj strani Sezama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Kontaktirali su me direktor i urednik tog lista, žele da se između zvijezda koje će se naći na sličicama za album, nađe i moja. Naravno drago mi je da sam još uvijek poštovana i cijenjena što mi je bio cilj ostati takva u cijeloj mojoj karijeri. Na stranu hitovi, slušanost, angažiranost i ta nazovi popularnost, no meni je bitno da sam sve izgradila bez afera i skandala i da sam još uvijek cijenjena, poštovana i uvažavana – kazala nam je Šemsa Suljaković, velika zvijezda bh. folka.

Piše: Dž. H. M.

The post ŠEST MJESECI U ŠVEDSKOJ: Zašto plače Šemsa? appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Credit Repair Software – Dispute Credit | How to fix Credit Fast

Ultrasi očistili smeće oko stadiona Zrinjskog / Bljesak.info