in

Sanja Kužet oplela po ženama koje ubrizgavaju botoks!

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka “Zvezde Granda”, Sanja Kužet progovorila je o tajni fenomenalnog izgleda.

Iako mnogi misle da je na strogom režimu ishrane, lijepa voditeljka otkirva ko je zaslužan za njenu savršenu liniju.

– Pa tri muškarca u kući, sport, sport i samo sport. Mislim, ne mogu onda da odem i da igram balet. Mislim, mogu i to, ali moram da im se pridružim. Sutra će svi da odu na svoje treninge, a ja ne želim da ostanem kod kuće i da im perem bijele čarape – rekla je Sanja.

Dobro je poznato da se Sanja privatno ne šminka i da voli udobnu odjeću. Međutim, nedavno je bila na meti kritika kada je okačila fotku bez šminke, zbog čega su se društvene mreže usijala, a sada poručuje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Meni je to super. Znaš zašto mi je super? Zato što mi oko sija, i dokle god ima tog sjaja u mom oku ja ću biti srećna žena. Neka tumači to dalje ko kako hoće, i ko kako vidi. Nemam ništa protiv ni ove bore, ni toga što nemam trunku šminke na visini od 2.000 metara. Mislim, otišla sam da skijam sa porodicom. Šta se tamo radi na tim visinama? Uopšte nisam tip žene koja krene na manikir pa svrati da doda botoks, pa onda kad završi sa manikirom ode na masažu, a poslije masaže ode da, ne znam topi masti ili šta već. Mislim, uopšte ne živim taj život. Mene ako pitate meni je ovo potpuno normalna, jedna realna slika kada žena sa 37 godina sa svojom porodicom ode da skija. Ja ne znam ni kako sam imala vremena za ovaj selfie – zaključila je voditeljka.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Hauserova izvedba odzvanja plažama Maldiva

Diablo3 Secrets | The #1 Bestselling Diablo 3 Guide