in

“Allaha mi!” Kako je Senad Hadžifejzović preznojio Abdulaha Skaku na televiziji Face i to uživo!

Slatka-Tajna.Eu

Senad Hadžifejzović večeras je u Centralnom dnevniku Face televizije ugostio Abdulaha Skaku iz SDA, gdje se kratko sukobio sa oponentom Irfanom Čengićem iz SDP-a.

Nakon kratkog političkog ping ponga zvaničnika SDA i SDP-a, uslijedio je intervju Hadžifjezovića i Skake jedan na jedan.

Najviše se razgovaralo o (ne)izboru Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva.

Ipak, gledaocima je posebno zapala za oko zakletva Skake koji je na insistiranje Hadžifejzovića počeo sa dignutom desnom rukom govoriti: “Allaha mi, Bakir Izetbegović se zalagao da Bogić Bogićević bude gradonačelnik Sarajeva”.

Ponovio je Skaka tu rečenicu nekoliko puta, a brojnim gledaocima koji su se javili redakciji bhdijaspora.net takva količina pravdanja je bila vrlo čudna.

Skaka je tokom intervjua često govorio o platama političara, ali ni u jednom trenutku nije spomenuo mogućnost smanjenja primanja.

Govorio je o političkoj moralnosti, o kojoj su posljednjih mjeseci kod Hadžifejzovića govorili i Aleksandar Vučić, Bisera Turković, Draško Stanivuković, Elmedin Konaković, Irfan Čengić, Milorad Dodik, Mirsad Hadžikadić, Nenad Nenadić, Nermin Nikšić, Nebojša Vukanović i brojni drugi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ničije maslo nije za Ramazana i to je jasno svima osim političkim slijepcima!

Pogledajte snimak koji je u međuvremenu objavila Face TV na kojem se vidi okršaj Skake i Čengića.

Ispod pogledajte i intervju Skake i Hadžifejzovića jedan na jedan.



Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dabl-dabl Marjanovića u porazu Dalasa

Obratite pažnju: Ovo su znakovi da vašem tijelu nedostaje željeza