in

Sergej Barbarez o vakcinaciji: Hvala ti, moj Beograde – Virus korona

Slatka-Tajna.Eu

Legendarni kapiten fudbalske reprezentacije BiH i uoči ovih kvalifikacija kandidat za selektora, Sergej Barbarez, zahvalio se na Twitteru Beogradu zbog odobrenja vakcinacije za građane Bosne i Hercegovine.

“Hvala ti moj Beograde, od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi BiH politiko da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili, diči se i dalje svojim idiotimom i neznanjem”, napisao je Barbarez, jedan je od najvećih ljubimaca navijača Zmajeva.

Podsjetimo, na Beogradskom sajmu se odvija vakcinacija stranih državljana protiv virusa korona, a, kako su ranije prenijeli mediji, većinom se u redovima mogu vidjeti građani iz susjednih zemalja, pogotovo iz Bosne i Hercegovine.

I danas su gužve na graničnim prelazima iz Bosne i Hercegovine prema Srbiji.

Zajedno sa državljanima BiH, država Srbija vakciniše migrante i izbjeglice, a po čemu su, kako je juče objavio AP, prvi u Evropi.

Kada se ode na portal e-Uprave, putem koje se u Srbiji vrši prijava za vakcinaciju protiv virusa korona, postoji opcija “strani državljanin bez boravka u Republici Srbiji”, za koju je, osim ličnih podataka, potrebno navesti i broj mobilnog telefona iz Srbije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










To su iskoristili mnogi građani BiH, koji su dobili svoje termine za vakcinaciju u Beogradu i to vakcinom AstraZeneca.

(Radiosarajevo.ba)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON RASKIDA SA BRESKVICOM VOJAŽ SE POVLAČI IZ SVIJETA MUZIKE?!

Snažan zemljotres jačine 5,4 stepeni po Richteru zabilježen u Jadranskom moru, osjetio se i u BiH i Hrvatskoj