in

Potresna ispovijest folk pjevačice: Zbog bolesti ne mogu da zatrudnim!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Sanja Malatić već decenijama je na muzičkoj sceni, međutim, svoj privatni život i unutrašnje borbe trudila se da čuva od čiju javnosti. Jedna od najtežim istina sa kojom je morala da se suoči je to što zbog bolesti ne može da se ostvari u ulozi majke.

Pjevačica Sanja Maletić rano je počela da se bavi muzikom, a zajedno sa suprugom Ljubišom Maletićem ostvarila je sve želje na polju karijere jer je porodica u mladosti sputavala da se bavi ovim poslom.

Sanja je dosta radila u inostranstvu, te je stekla i zavidno bogatstvo koje je investirala u nekretnine.

Pored nekretnina u rodnoj Tuzli, bračni par Maletić ima kuće i stanove u Beogradu, na crnogorskom primorju i u Njemačkoj.

Ipak, godinama ih je boljela činjenica da ne mogu da dobiju potomstvo i to je bacalo sjenku na njihovu bračnu sreću.

Pjevačica je imala zdravstvenih problema zbog kojih nije mogla da ostane trudna, ali je mogla snage da progovori o ovoj temi:

– Imam veliki problem sa štitnom žlijezdom, a ako ona nije zdrava, ne dozvoljava da dođe do trudnoće. Sada sam u fazi da to rješavam, nadam se da ću uspjeti sve da prebrodim. Imam i dosta godina i ne smem da izgubim nijedan dan – rekla je Sanja svojevremeno u intervjuu za domaće medije.

Posljednjih godina nije toliko često u medijima, ali i tokom ti prilika nije govorila da li je spremna da odustane od ove borbe i da li se nešto promijenilo u njenoj borbi za izlječenje.


.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bebe Jede Limun Po Prvi Put. Kompilacija [Nova HD]

Beograd dobija i WTA turnir