in

Ne pojavljuje se u javnostiI! Evo kako izgleda kćerka Dine Merlina koja ima diplomu Oksforda!

Slatka-Tajna.Eu

Merlin važi i za porodičnog čovjeka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe. No, u nekoliko navrata je ipak govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi. Javnosti je posebno zanimljiva njegova ljubavna priča. Naime, on je već 30 godina vjeran samo jednoj ženi – Ameli, a više puta istakao je da je to bila ljubav na prvi pogled. Ipak, nije sve od starta bilo idilično, s obzirom na to da su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer on je bio siromašan i bez perspektive. Na koncu svega, njihova ljubav i istrajnost je pobijedila, a da nisu pogriješili pokazuje to što traju gotovo već tri decenije.

Kruna njihove ljubavi su kćerka Naida (31) i sin Hamza (25), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju poslovnih uspeha. Nisu dio estradnog svijeta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći. Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji. (Naida: prva sa lijeva, djevojka sa naočarima)

Svojevremeno, Dino je ovako pričao o kćerki.

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – govorio je pjevač tada.


.

.

.

.

(Express/pink)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Radnici Amazona nezadovoljni radnim kvotama

Isključena iz Eurovozije, Bjelorusija osuđuje “politički motiviranu” odluku / Bljesak.info