in

NAKON RASKIDA SA BRESKVICOM VOJAŽ SE POVLAČI IZ SVIJETA MUZIKE?!

Slatka-Tajna.Eu

Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž otkako je raskinuo vezu sa mladom pjevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, ne pojavljuje se često u javnosti, a sada je otkrio zbog čega je želio da se povuče.

Pa jednostavno nakon spleta događaja koji se dogodio, na koji ne želim da podsjećam ni publiku, a ni sebe, htio sam da napravim malu pauzu, da predahnem od javnosti. Moramo da uzmemo u obzir i moje godine. Punim 20 godina uskoro, dakle 19, sad sa tim godinama baš da čitav Balkan svaki dan priča o tebi i iznosi neka mišljenja koja nisu bazirana na činjenicama je jako veliki pritisak. Na neki način sam htio da se oslobodim pritiska, kako bih mogao da se posvetim i nekim drugim stvarima. Pored muzike, ja i studiram, pa eto htio bih da se posvetim i tome – rekao je Vojaž u jednoj emisiji.

Podsetimo, nakon što je Breskvica objavila na svom Instagramu vijest kojom je stavila do znanja da nastavlja karijeru, ali sama, društvene mreže su se usijale od komentara, a većina obožavalaca smatra da to neće biti to bez Vojaža.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Iran i Kina potpisali 25-godišnji sporazum o trgovinskoj suradnji

Sergej Barbarez o vakcinaciji: Hvala ti, moj Beograde – Virus korona