in

IZLIZANA PRIČA: Sanju Stojanović porno skandal prati petnaest godina

Slatka-Tajna.Eu

Od samog pojavljivanja u “Zvezdama Granda”, Sanja Stojanović umjesto svojim pjevačkim talentom, skrenula je pažnju na sebe eksplicitnim snimkom koji je u eter pustio njen bivši dečko i to iz osvete. Od tad je, vjerovali ili ne, prošlo petnaest, a pjevačicu i dalje prate gotovo isti medijski natpisi i negativni komentari o skandalu koji su izazvali njeni privatni snimci.

– Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to “moje” je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti  ističe Sanja.

Pjevačaku karijeru zapostavila je nakon udaje i roditeljstva, a ono što je ponovo izazvalo buru u javnosti jeste razvod braka, nakon čega je navodno sa dvoje djece izbačena na ulicu.

Na to je stavljena tačka i ne bih uopšte da promovišem svoj razvod, već sebe i svoje pjesme. Sve što je završeno, čemu je definitivno kraj nema potrebe da produbljujemo kaže i dodaje da na ljubavnom planu za sad nema ništa novo.

Ova korona je sve zakomplikovala, svi sjedimo u kućama, niti možeš koga da upoznaš, niti da vidiš. Ne rade nam kafići, ne rade ni bioskopi, bar neko da me vodi u bioskop (smijeh). Ja se nadam da će proći sve ovo, da se uljudimo. Ograničenja mi je preko glave- kaže Sanja.Ipak, kao svakoj atraktivnoj djevojci, priznaje da joj udvaranja ne manjka, pogotovo preko društvenih mreža.

– Udvaraju se, ali nijedan nije normalan, ima raznih komentara i poruka, ali mi je sve to neprirodno preko društvenih mreža. Kad budem htjela da tražim partnera preko interneta, ja ću da se učlanim u one grupe za upoznavanje-dodala je Sanja.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Beograd dobija i WTA turnir

PROGNOZA VREMENA ZA VIKEND: Malo sunca, malo kiše