in

Izaberi gdje želiš da te ovaj unuk partizana demolira!

Slatka-Tajna.Eu

Vojin Mijatović potpredsjednik SDP Bosne i Hercegovine, žustro je reagovao nakon gostovanja Abdulaha Skake na Face TV-u.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti:

“Nekoliko reči Abdulahu Skaki, gradonačelniku Sarajeva i naravno javni poziv:

Vidiš Skaka ovo je potpis Josipa Broza Tita na mom reveru, onog istog koji je sa narodima ove zemlje obnovio čitavu bivšu Jugoslaviju pa i to isto Sarajevo koje je nažalost doživelo da ti budeš gradonačelnik.

Večeras pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga što nisi u stanju da okrečiš, pljuješ moje dedove i njihove saborce. Ni moji dedovi se nisu plašili četnika, ustaša i handžar divizije, već su ih brutalno porazili i doneli slobodu.

Pljuješ Skaka moje drugove Irfana Čengića i Dragana Stevanovića, lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha. A slušaj me Skaka sve dok ovom zemljom hodaju ljudi poput tebe koji pljuje po komunizmu i Jelene Trivić i Milorada Dodika koji tvrde da je Draža Mihajlović heroj ja neću stati u ovoj borbi jer bez dileme nacionalizam je isti bez obzira kojoj se boji priklanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Hajde Skaka pošto si takav neimar i takav govornik izaberi i TV kuću i grad gde želiš da te ovaj ponosni unuk partizana demolira, samo te napominjem ja nisam fin kao moji drugovi Irfan i Dragan, ja ti nisam Dino Konaković bivši saborac iz SDA, ja sam Vojin Mijatović 100% Srbin i 101% Bosanac i isto ne podnosim nacionaliste i lažove poput tebe i tvog koalicionog prijatelja Milorada Dodika.

Hajde Skaka nemoj bežati i sramotiti poziciju gradonaćelnika mog glavnog grada Sarajeva, budi muško pa prihvati nemaš se razloga bojati unuka partizana iz Banja Luke”, poručio je on.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Portugal vodio 2:0, Mitrović i Kostić donijeli bod Srbiji

U doba Corone: Vođenje ljubavi DA, ali sa zaštitom