in

REKAO JE DA ĆE DOĆI PO MENE: Renata Sopek na meti opsesivnog obožavatelja

Slatka-Tajna.Eu

Poznato TV lice Renata Sopek  suočila se s pravom dramom. Naime, našla se na meti opsesivnog obožavatelja koji joj je prije nekoliko godina javno na Facebook stranici počeo iskazivati ljubav. Sve se činilo bezazleno, ali se razvilo u proganjanje i strah.

– Moj posao je prekrasan, otvara brojne mogućnosti i približava me ljudima. Većina sjajno reagira, totalno prijateljski, ali ima i onih koji u nekom trenutku mogu izgubiti kontakt sa stvarnošću, postati devijantni i prijeći granicu. Izloženost javnosti tada pokazuje svoju negativnu stranu. Tako mi je prije nekoliko godina jedan muškarac na mojoj Facebook stranici počeo javno iskazivati ljubav, osjećaje i privrženost – kazala je za Gloriu priznavši da se u početku nećkala hoće li izaći s pričom u medije, ali smatra da kao poznata osoba na taj način može upozoriti na opasne pojave u društvu, kao što su voajeri koji društvene mreže koriste kao oblik zlostavljanja.

Sopek navodi da je odahnula tek kad je priča dobila sudski epilog. Naime, mladić je uhićen te nakon suđenja poslan na psihijatrijsko liječenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Rekao je da će doći po mene – tvrdi ona.

(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jeste li znali da kafa prije treninga može pomoći kod sagorijevanja masti?

POLIGRAF POKAZAO: Lečić govori istinu! Nije silovao Danijelu?!