in

Konzularni dani u Denveru – Interaktivni portal za Dijasporu iz BiH

Slatka-Tajna.Eu

U periodu od 26. do 28. marta 2021. godine Generalni konzulat Bosne i Hercegovine održat će konzularne dane u Denveru, saveznoj državi Kolorado.

Akvizicija biometrijskih podataka (fotografiranje, otisci prstiju i potpisivanje) obavit će se u subotu i nedjelju (27. i 28. 3. 2021 u periodu od 9 do 17 sati) u hotelu Hilton Garden Inn Denver Tech Center, 7675 E Union Ave, Denver, Co, 80237.

Oni građani Bosne i Hercegovine koji još nisu izvršili prijavu a žele to učiniti trebaju poslati e-mail sa Upitnikom za pasoš na adresu bih.konzulat.chicago@gmail.com, najkasnije do 22. 3. 2021. godine. Upitnik se može preuzeti na ovoj web stranici, u odjeljku Konzularne informacije – Konzularne usluge – Upitnik za pasoš.

Prilikom dolaska na akviziciju potrebno je donijeti posljednji korišteni bh. pasoš, dokaz legalnog boravka u SAD (važeći pasoš SAD ili zelena karta ili važeća radna dozvola) i nalog za uplatu (money order pay to: Consulate of BiH Chicago). Ukoliko je posljednji bh. pasoš izgubljen ili ukraden, treba donijeti policijski izvještaj.

Za dodatna pitanja obratite se na gore navedenu e-mail adresu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Preuzeto: cgbhchicago.com

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Budućnost nije iskoristila “meč loptu” protiv Monaka

Jeste li znali da kafa prije treninga može pomoći kod sagorijevanja masti?