in

IZBAČEN IZ POZORIŠTA: Sedamnaest glumaca neće da igra sa Branislavom Lečićem

Slatka-Tajna.Eu

Kolege sa glumačke scene su podijeljene, a mnogi su otvoreno istupili protiv Branislava Lečića i podržali Danijelu Štajnfeld. Prva među mnjima je Mirjana Karanović koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi

Lečić je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio dopis Beogradskog dramskog pozorišta koji ga isključuje iz ove institucije na neko vrijeme.

Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije vjerovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju jer je danas na inicijativu dijela glumačkog asambla, njih 17 potpisalo peticiju da ne žele da igraš u “Tikvama” dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom, alterniraćemo te do daljnjeg. Možeš se čuti sa Jugom kad budeš u prilici. Beogradsko dramsko pozorište- stoji u pismu.Ove riječi izrevoltirale su glumca, pa se javno obratio pozorištu:

Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam šta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Nek me izbjegavaju u širokom luku! Istina će pobuhediti!! Dragi Leka odgovara na poruku Beogradskog dramskog pozorišta – napisao je glumac.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mladi Vatreni igraju danas s Portugalom / Bljesak.info

LAKŠE SE DIŠE: U BiH je danas pristiglo skoro 80.000 doza vakcina