in

ŠTRAJKUJE GLAĐU I ŽIVI NA LIJEKOVIMA: Bivši muž Nine Morić ponovo u zatvoru

Slatka-Tajna.Eu

Italijanski kralj paparaca i bivši suprug Nine Morić, završio je u milanskom zatvoru u ponedeljak uveče. Prethodno je bio hospitalizovan u strogo čuvanoj psihijatrijskoj bolnici zbog samopovrijeđivanja.

-Jako je bolestan, nije jeo već 12 dana, nakljukan je psihijatrijskim lijekovima, jedva stoji na nogama, pitam se gdje je nestala humanost u ovoj zemlji, više ne prepoznajem svoju domovinu- riječi su Ivana Čisa, advokata Fabrizia Corone.

Bivši suprug Nine Morić prethodno je bio hospitalizovan u psihijatrijskoj bolnici u Milanu, u kojoj je proveo deset dana. Hospitalizovali su ga jer se samopovrijeđivao nakon što je čuo da će iz kućnog pritvora opet morati u zatvor.

Fo

-Sad ću da vam pokažem kako se bori s nepravdom. Spreman sam da dam život u ovoj nepravednoj zemlji-napisao je  na Instagramu i objavio video na kojem je krvavog lica.

Rezao je vene na rukama olovkom i prijetio da će se ubiti. “Stvorili ste monstruma”, ponavljao je Corona. Opirao se hospitalizovanju, a završio je sa 16 šavova na zapešću.Poslali su ga u zatvor iz kućnog pritvora u kojem je od kraja 2019. zbog ovisnosti o psihijatrijskim lijekovima. Osudili su ga na zatvor jer je prekršio dogovor sa sudom da više neće biti aktivan na društvenim mrežama, kao i da se neće pojavljivati u medijima.Osim toga, imao je žurke u kućnom pritvoru. Kućni pritvor prvobitno su mu odredili zbog ucjene poznatih kompromitujućim fotografijama. Advokat je Coronu odmah posjetio u zatvoru. Kaže da njegov klijent nastavlja štrajk glađu.

Nikad nisam vidio otpust iz bolnice i odvođenje u zatvor u 23 sata, nikad nisam vidio odvođenje u zatvor u sitne sate tokom svoje karijere duge 35 godina. Bez teksta sam- kaže Coronin advokat.

Nina Morić nije bila dostupna za komentar. Po preporuci advokatice, ne oglašava se ni na društvenoj mreži. Ninin tetak, psihijatar dr Slavko Sakoman, kratko je rekao da su manekenka i sin koga ima s Coronom dobro.

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BiH će biti tranzitno tržište za proizvode iz Indonezije

Godinama mislili da je odbojkašica, a zapravo je muškarac