in

SKINULA SAM 13 KILOGRAMA: Nikad više ne bih dozvolila sebi da budem tako debela

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica  Dragana Jana Todorović u proteklih par mjeseci dosta vodi računa o ishrani i svojoj kilaži, a da je smršavila dokaz su i fotografije iz Egipta koje je ovih dana postavljala na svom Instagram profilu.

– Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je željezo palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta da se jede, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu – otkrila je pjevačica.

I mada je svjesna da pored ishrane mora da se i trenira, Jana otkriva da nije preveliki obožavalac sporta te da joj vježbanje malo teže ide.

-Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vrijeme neki period kad zakažem po 30 – 40 treninga u dva mjeseca i onda godinu dana pravim pauzu – rekla je Jana za “Grand”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako u ishrani koje se trenutno pridržava ima gotovo svega, pjevačica ne krije da joj ipak nedostaje da se najede domaćinski kao što je to nekad radila.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Viral Marketing – Contest Burner Online Contest Software

“Bošnjaci su dobar narod, ali…”