in

SKINULA SAM 13 KILOGRAMA: Nikad više ne bih dozvolila sebi da budem tako debela

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica  Dragana Jana Todorović u proteklih par mjeseci dosta vodi računa o ishrani i svojoj kilaži, a da je smršavila dokaz su i fotografije iz Egipta koje je ovih dana postavljala na svom Instagram profilu.

– Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je željezo palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta da se jede, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu – otkrila je pjevačica.

I mada je svjesna da pored ishrane mora da se i trenira, Jana otkriva da nije preveliki obožavalac sporta te da joj vježbanje malo teže ide.

-Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vrijeme neki period kad zakažem po 30 – 40 treninga u dva mjeseca i onda godinu dana pravim pauzu – rekla je Jana za “Grand”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuIako u ishrani koje se trenutno pridržava ima gotovo svega, pjevačica ne krije da joj ipak nedostaje da se najede domaćinski kao što je to nekad radila.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Viral Marketing – Contest Burner Online Contest Software

“Bošnjaci su dobar narod, ali…”