in

Sin Marine Tucaković otvoreno: Ko je bolji saradnik Anastasija ili Karleuša?

Slatka-Tajna.Eu

Milan Laća Radulović, poznati tekstopisac i sin Marine Tucaković ekskluzivno komentariše turbulentne odnose na estradnoj sceni…

Svako ko deli sudbinu talentovanog deteta koje je odrastalo uz superpoznate roditelje i koje je potom pokušalo da izgradi sopstveno ime u istom poslu, razumeće životna previranja Milana Laće Radulovića, ali neće se svi prepoznati u uspehu koji je poznati tekstopisac u tim naporima postigao. Kao sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, ujedno je na svom putu imao prednosti i prepreke, a naročito teškim sigurno su ga učinili značajni gubici i lomovi koje je na njemu pretrpeo. Uspeh je samim tim i daleko veći, a danas s ponosom može da konstatuje da ga poznatom ličnošću najpre čini niz hitova koje je u prethodnim godinama napisao. Uslov da pronađe reči kojima je došao do njih, ne krije Radulović, bio je da najpre pronađe sebe.

U ekskluzivnom intervjuu za “Story” Laća je otkrio i koje tekstove smatra svojim najvećim uspehom, kao i kakve odnose neguje sa saradnicima, za koje stvara hitove.

Bili ste oštri i prema nekim estradnim zvezdama, da li vam je Marina ikada to zamerila?

– Govorili su mi i mama i tata da se okanem toga, čak mi je tata rekao da ga je zvala jedna gospođa i rekla: “Čitam šta piše vaš sin”… Ali ne mogu protiv sebe, takav sam. Možda će mi se nekada obiti o glavu, ali drugačije ne mogu. Mama mi je samo rekla da makar pokušam da pronađem meru.


Mislite li da vam je u skladu s porodičnim nasleđem bilo suđeno da postanete tekstopisac?

– Najpre sam imao otklon da se bavim ovim poslom jer sam se plašio da će me svi gledati kao sina Marine i Fute, ali onda sam shvatio da su svi deca nekih roditelja. Sada me to ne opterećuje. Štaviše, uz njih sam mnogo toga prošao. Nisu mi olako delili hvalospeve, ako ikada i jesu. Tata mi je večito govorio da sam potpuni antisluhista i da nikada ništa neću naučiti, a sada je najponosniji na mene i prihvata da razgovaramo kao kolege.

Posle koje vaše pesme je počeo da vas shvata ozbiljno?
– Definitivno “Favorito”, koju sam napisao za “Hurricane”. A i meni je to verovatno omiljena pesma. Mama me je ozbiljno shvatila i pre toga, uvek bi me saslušala i dozvoljavala bi da joj pomognem u njenom radu. Pored nje, kao tekstopisca su me izgradili uzori poput Ljiljane Jorgovanović i Gorana Bregovića.

 

I “Rane” je sjajna pesma, šta god vi sada mislili o Anastasiji.

– Ne mislim ja o njoj ništa loše. Drago mi je što je ona otpevala tu pesmu jer mislim da ima snagu da iznese jednu feminističku numeru kao što je ta. Da li će imati i dovoljno snage da napravi veliku karijeru, zavisiće od toga kakve će joj biti pesme, ali i koliko će moći da bude samostalna u svojim izborima. Ovo što smo do sada zajedno radili, sve je bilo po njenoj volji. Jedini problem koji imam s “Ranama” je što mi sada svi dolaze i traže to isto, a ne mogu da se ponavljam.


.

.

.

story.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Dječak prešao 1.300 kilometara do Beograda zbog Ronalda

Dnevnik: COVAX konačno proradio, stigao prvi dio vakcina