in

Opraštam im maltretiranje! Vanja Knežević žestoko odgovorila POPOVIĆU: Saša se hvata za moj stori, a o vrijeđanju ne želi da priča!

Slatka-Tajna.Eu

Vanja Knežević, diskvalifikovana takmičarka iz takmičenja “Zvezde Granda”, oglasila se na svom Instagram nalogu, i odgovorila na reči Saše Popovića.

– Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vređali su me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a vređanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča.

– Iz svega ovoga sam izašla kao pobednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovek, opraštam im za maltretiranje – dodala je Kneževićeva u obraćanju javnosti na svom Instagram profilu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPodsetimo, Saša Popović govorio je o ovom slučaju danas:

– Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su “Zvezde Granda” mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u “Zvezdama Granda”, i sad posle svega ona kaže “srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje”, molim vas, psihičko zlostavljanje – rekao je Popović na Prvoj.


.

.

.

.

Kurir.rs/S.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nacijepala drva da goste dočeka u toplom

Prosječna plata u Srbiji 537 eura