Categories: Estrada

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Zgodna vatrena crnka

 

SAŠA KAPOR

U svakoj od vjenčanica Jelena izgleda toliko autentično i ženstveno da je teško odlučiti se za samo jedan od modela. Ali po meni, u bijeloj vjenčanici sa velom izgleda najženstvenije i najotmjenije. Tako da, ako već moram da istaknem samo jedan model, onda bi to bila ta bijela vjenčanica sa dugim velom i rukavicama, jer u njoj Jelena izgleda divno.

SRĐAN ZELEMBABA ZELE

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Sve joj boje dobro stoje da se razumijemo, a isto tako i modeli vjenčanica jer je ona jedna zgodna vatrena crnka. Na fotografiji u ovoj bljedo zelenoj vjenčanici mi djeluje kao pepeljuga stigla na bal, ali od gužve ne vidi još svog princa i traži ga pogledom. Na fotografiji u ovoj crveno zlatnoj haljini je spazila princa kako priča sa njenom zlom sestrom i kuje plan kako da mu priđe i prekine tu njihovu prisnost.

Na fotografiji u uskoj haljini izgleda kao model sa svjetske modne piste dok pozira, a iz prvog reda je odmjeravaju glumac Mario Kasas koji je guta pogledom i Riki Martin koji bi u tom momentu volio da je u njenoj koži. Na fotki u crvenoj haljini odaje utisak “KRALJICA JE STIGLA”, još ovaj broj 1 se odlično uklapa u njeno samopouzdanje koje izbija iz Jelene. Na fotki u retro vjenčanici izgleda kao mlada koja prvi put treba da vidi svog mladoženju pa je sva znatiželjna a na fotografiji sa velikim čipkanim velom odaje utisak male nevjeste koja bi rado pobjegla sa svog vjenčanja.

EMIR ĐULOVIĆ

Jelenu poznajem privatno i ono što mogu da potvrdim je upravo ono što se vidi na svakoj fotografiji, a to je otmjenost elegancija, kao i njen prelijepi izgled. Nema sumnje da svaka od ovih haljina stoji na njoj kao da je krojena za nju. Tome doprinosi i njena fit linija što pokazuje koliko vodi računa o svom izgledu. Jako je teško izabrati favorita lično meni zato što su haljine različitih boja.

Odabir prave zavisi i od ambijenta prostora kao i odijela ili kreacije koju nosi njen partner. Za moj ukus birao bih tri haljine, ali dozvoljena je samo jedna pa ću izabrati ovu vjenčanicu – haljinu dugih rukava.

Redakcija

Recent Posts

Trendi pedikure za ovo ljeto

Mjesecima smo skrivali naša stopala u cipelama, čizmama i patikama i mogli smo sebi dopustiti…

42 minute ago

U HDZ-u optimistični oko pregovora: Sve će biti u redu

Dolazak članova HDZ-a na sjednicu šireg Predsjedništva HDZ-a Foto: Emica Elvedji / PIXSELLTreći tjedan nakon…

47 minuta ago

Poznato ime novog trenera Vest Hema

Fudbalski trener Đulen Lopetegi postigao je dogovor sa Vest Hemom, i od naredne sezone biće…

48 minuta ago

ŠEJLA ZONIĆ POKAZALA DRUGO LICE: Direktno se obratila članu žirija

Šejla Zonić je u prethodnom krugu “Zvezda Granda” pokazala dosad neviđeno lice. Prvi put je, naime,…

56 minuta ago

Četvrti dan traje potraga za zatpanim rudarom kod Tuzle

Rudarske čete za spašavanje još tragaju za rudarom koji je zatrpan prije tri dana pri…

3 sata ago

Petrović uoči Borca: Igramo utakmicu godine

U srijedu igramo utakmicu godine, poručio je Željko Petrović, šef stručnog štaba Zrinjskog uoči prvog…

3 sata ago