in

Ljubavni trougao Rialda, Kenan i Matora ponovo podigao prašinu!

Slatka-Tajna.Eu

 

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a naredno pitanje, bilo je za Kenana Tahirovića.

“Kada je Matora rekla da su na njen rođendan pozvani svi, rekao si da znaš šta ona time naglašava?” – glasilo je pitanje.

Pa ponavljala je to pred Sanjom i ostalima, i aludirala je na to da Rialda dođe, i ja. Ne znam koliko su njih dvije super. Ja sma mislio na Rialdu – dodao je Kenan.
Sedili smo ovdje, mislim da je Matora mislila na sve troje, i to je malo povisila ton da su svi pozvani, namjerno je ona to – rekao je Janjuš.

Svako u kući zna da sam aludirala da svi dođu, i gledala sam u Rialdu da je pozvana, a naravno i Kenan. Ne vidim razlog zašto ne bi došli, onaj ko želi da dođe neka dođe, ne vidim raozlog. 23. aprila mi je rođendan, svi su pozvani, a ja ću tom prilikom da vidim ko će da me ispoštuje. Rialda je bila tu, i aludirala sam na to – ubacila se Matora, pa nastavila:
Ne vidim razlog da ne dođe – nastavila je.

Ja sam baš sa Sanjom komentarisala tada, nisam čula to šta je Kenan rekao, ne razumijem odakle toliko opterećenje. Smatram da ako sam nekog vrijeđala, to je Ša, Ana Bulatović… U svakom slučaju. I Kenan je išao na svađe neke, okej je on može da komentariše, ali ja ne kapiram odakle toliko opterećenje. Ja da dajem bilo kakav povod, ili bilo šta za razlog da Matora nešto ovako radi, to ona najbolje zna. I danas sam pričala sa Kenanom, i pitala ga da pitam Matoru za neki savjet, jer je ona dugo u rijalitiju, i pričale smo o toj temi – komentarisala je Rialda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

 

(Express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nasukani brod u Suezu podigao cijene nafte iznad 62 dolara

Križni put fra Anđela Nuića od sada dostupan i online / Bljesak.info