in

KRENIMO OD PAUZE: Nastavak konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Sarajeva…

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/03/sutra-nastavak-konstituirajuce-sjednice-gradskog-vijeca-sar.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/03/sutra-nastavak-konstituirajuce-sjednice-gradskog-vijeca-sar.jpg”,”caption”:”Foto: Arhiv”,”bg”:”332621″}]

Nastavak će se odvijati po dnevnom redu konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, usvojenom 24. marta, najavljeno je iz Gradskog vijeća Sarajeva, prenosi Fena.

Jučer je, nakon izbora gradskih vijećnika u Sarajevu, održano tajno glasanje za predsjedavajućeg Gradskog vijeća. Ipak, nakon sumnji u regularnost određenog broja listića, određena je pauza radi usaglašavanja, a sjednica je u konačnici prekinuta.

Za predsjedavajućeg Gradskog vijeća predložena su dva kandidata, i to Jasmin Ademović iz Naroda i pravde (“četvorka”) i Srđan Srdić. Izbor predsjedavajućeg je putokaz i za izbor gradonačelnika, jer će se vidjeti ko ima većinu, piše “Pressmedia”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VOZI KOMBI U DANSKOJ: Indy je talentovana

Kuka zbog duga od 30.000, a u kući zlatni naještaj i raskoš! Božinovska pokazala dio vile u Surčinu gdje će živjeti Rodićka i Šijan