in

ISKRENA I JEDNOSTAVNA PJESMA: Franka predstavila “Bolji ljudi”

Slatka-Tajna.Eu

Franka Batelić je sa svojim obožavateljima podijelila najnoviji spot za novi singl ‘Bolji ljudi’, koji je nastao u radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona – Shalle

-”Bolj ljudi’ je pjesma koju bi najbolje opisale riječi – himnična i iskrena. Jednostavna, a opet snažna produkcija i melodija pjesme koja motivira, u potpunosti je pridonijela emociji i u prvi plan stavila poruku pjesme kojom slavimo ono dobro i vjeru u bolje u ljudima!’-prve su riječi Frankine nakon što je spot za istoimenu pjesmu napokon ugledao svjetlo dana.

Ona sama smatra kako je ovo jedna od njenih najiskrenijih, najpozitivnijih i najtoplijih pjesama, a izlaskom ovog singla sve je bliže i završetak njeNOG drugog studijskog albuma, koji bi, prema najavama, trebao izaći pred ljeto.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Veselim se novom albumu, jer će predstavljati mene u mnogim zanimljivim izdanjima. Od lijepih, emotivnih i snažnih balada, do brzih, plesnih, modernih pop ritmove, koje jednako volim- kaže Franka. Za novi spot Franka  je angažirala produkciju Sestrica i redatelja Luku Sepčića, a u glavnoj ulozi su i glumci Marko Braić i Lana Ujević, balerine iz plesnog studija Fusion te Ingrid Samardžija i Vanesa Pandžić.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Slovenija uvodi nove mjere na granicama / Bljesak.info

Dječak prešao 1.300 kilometara do Beograda zbog Ronalda