in

Đanijeva supruga se oporavlja od moždanog udara

Slatka-Tajna.Eu

Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, zahvaljujući terapiji i zdravijem načinu života oporavila se od moždanog udara bez posljedica, koji je doživjela početkom januara ove godine.

Supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, uspješno se oporavila od moždanog udara koji je doživjela početkom ove godine. Iako ga nije osjetila, Slađu su boljele noge i kičma, zbog čega je otišla na pregled u Klinički centar, gdje joj je ustanovljeno da je imala blaži oblik moždanog udara. Ona je odmah dobila terapiju koje se striktno pridržavala, a nedavno je opet posjetila svog doktora koji joj je čestitao na uspješnom oporavku.

“Slađa neko vrijeme mora da se pridržava striktno ljekarskih pravila. Najbitnije je da ne smije da se napreže i trenira jer bi moglo opet da dođe do neželjenog dejstva. S obuirom na to da se slabo kreće zbog korone, ona je uglavnom kod kuće sa Đanijem”, rekao je naš izvor.

Podsjetimo, Slađa je za medije ispričala kako se osjećala kada je doživjela moždani udar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Počeo je da me boli vrat pa sam odlučila da odem u bolnicu, u Klinički centar da provjerim šta se dešava i tako sam i saznala šta mi se desilo. Nevjerovatno. Uplašili smo se svi, naravno, Đani se mnogo zabrinuo. Radićemo sad detaljno analize i sve što treba, ja nemam nikakve posljedice, Bog me je pogledao. Sad mijenjam život iz korjena”, rekla je tada Đanijeva supruga.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sandale s biserima za sve prilike

Argentinac se oporavlja od nove operacije, Đoković: Vamos Delpo